PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/05/2013

El València necessita guanyar el Getafe per posar pressió a la Reial Societat en la lluita per la Lliga de Campions

Els de Valverde, empatats a punts amb els donostiarres, visiten el Coliseum Alfonso Pérez aquest dissabte a la tarda (18h/C+Liga,Gol T)

Ara
2 min

BarcelonaEl València visita aquest dissabte a la tarda (18h/C+Liga,Gol T) el Getafe amb la necessitat de seguir guanyant per classificar-se per la Lliga de Campions. Una victòria obligaria la Reial Societat a guanyar al camp del Sevilla per no perdre la quarta posició.

Els de Valverde venen de vèncer en els seus dos últims enfrontaments per 4-0 i han aconseguit eliminar la distància de 5 punts que els esperava amb la Reial Societat. Actualment són cinquens empatats a punts amb els donostiarres, quarts.

Un dels grans arguments dels valencianistes per aconseguir el triomf és l'estat de gràcia del seu golejador Roberto Soldado, que malgrat no trobar-se al cent per cent físicament, porta cinc jornades consecutives marcant. A més, el Coliseum Alfonso Pérez és un camp que se li dona bé al davanter, ja que ens les seves dues últimes visites ha marcat 5 gols.

El València recupera per a aquest enfrontament al davanter brasiler Jonas Gonçalves, segon màxim realitzador de l'equip, i que es va perdre l'últim partit per sanció, i el lateral Antonio Barragán, que ha deixat enrere les molèsties físiques que arrossegava.

Per contra, Valverde no podrà comptar amb el porter Diego Alves, qui anava a ser titular segons va avançar el tècnic, a causa d'unes molèsties en els isquiotibials, per la qual cosa ha estat convocat el porter del filial Felipe Ramos.

Tampoc ha entrat en la convocatòria el defensa internacional francès Rami, per amigdalitis amb procés febril, la qual cosa amplia la llista de baixes en la qual ja figuraven Canales, amb una microrrotura fibril·lar, i Tino Costa, amb molèsties en el turmell. L'únic descartat per decisió tècnica ha estat l'argentí Pablo Piatti.

Al davant tindran un Getafe, que és vuitè a la classificació, i que necessita guanyar per mantenir les escasses opcions d'entrar a Europa. Els de Luis Garcia estan a cinc punts del Betis, setè classificat. A més, el vuitè lloc, que teòricament donaria una opció europea per la possible sanció del Màlaga, ja no els serviria ja que tot fa indicar que finalment el Comitè de Control Financer de la UEFA deixarà sense efecte el segon any de sanció al club andalús.

Per aquest partit, el Getafe recupera Escudero, Alexis i Diego Castro, però perd a Alvaro Vázquez i Borja Fernández, que s'han lesionat aquesta setmana durant els entrenaments, i a Paco Alcácer, que per motius contractuals no pot jugar contra el València.

Alineacions probables

Getafe: Moyá; Valera, Alexis, Fede, Mané; Xavi Torres, Lacen; Pedro León, Barrada, Diego Castro; Lafita.

València: Guaita, Pereira, Mathieu, Ricardo Costa, Cissokho; Albelda, Parejo, Banega; Guardado, Jonas i Soldado.

Àrbitre: Teixeira Vitienes (Comitè Càntabre).

Estadi: Coliseum Alfonso Pérez.

Hora: 18:00

stats