LLIGA
Esports Futbol 06/04/2013

Iker Casillas entra a la convocatòria per al partit contra el Llevant

Karanka assegura que el capità blanc "ja te l'alta competitiva", tot i que serà suplent en el partit d'aquest dissabte a la tarda (18h/C+Liga, Gol T) al Bernabéu

Ara
1 min
Di María regateja El Zhar en una acció del Llevant-Madrid

BarcelonaKaranka va anunciar aquest divendres en roda de premsa que Iker Casillas ha entrat a la convocatòria per al partit d'aquest dissabte a la tarda (18h/C+Liga, Gol T) que el Madrid jugarà al Bernabéu contra el Llevant.No obstant, l'ajudant de Mourinho va assegurar serà suplent, ja que el cos tècnic considera que Diego López mereix continuar jugant. "La millor manera de parlar és al camp, i ell ho està fent", va afirmar el basc.

L'enfrontament també tindrà l'al·licient del retrobament de Ballesteros amb els jugadors blancs, després que, un cop va finalitzar el partit de la primer volta, el veteral central protagonitzés una polèmica baralla amb Ramos i Pepe, entre d'altres, a la infermeria del Ciutat de València. David Navarro, que va donar un cop de colze en els primers minuts d'aquell enfrontament a Cristiano Ronaldo, que va haver de ser substituït a la mitja part, no estarà al Bernabéu perquè està sancionat.

Pel que fa al Reial Madrid, s'espera que tant Xabi Alonso com Sergio Ramos siguin titulars, ja que estan sancionats per al partit del proper dimecres contra el Galatasaray. Mourinho, en canvi, ha donat descans a Varane, Coentrao i Khedira pensant en la Lliga de Campions, mentre que Adan, Carvalho i Morata han estat els descartats.

stats