PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 27/04/2013

El Mallorca visita el Saragossa en un duel decisiu per aconseguir la permanència

Els balears confien en guanyar a la Romareda (22h/C+Liga) i sortir de la zona de descens

Ara
2 min
El Mallorca salva un punt al final  tot i jugar amb superioritat (1-1)

BarcelonaEl Mallorca visita aquesta dissabte a la tarda (22h/C+Liga) el Saragossa en un duel en què tots dos equips necessiten la victòria per somiar amb la salvació. Els balears ocupen la 18a posició amb 28 punts, mentre que els de Manolo Jiménez són cuers tot i tenir només un punt menys. La permanència, en aquests moments, la marca el Granada amb 29 punts.

Els mallorquinistes arriben a aquest enfrontament amb l'obligació de guanyar a domicili, fet que només han aconseguit en dues ocasions –contra Betis i Granada– aquesta temporada. Uns 400 aficionats s'han desplaçat fins La Romareda per animar el conjunt balear.

Gregorio Manzano recupera per aquest decisiu partit al porter Aouate, al veterà defensa Antonio López i al migcampista Tissone per afrontar un partit clau en les seves aspiracions de continuar un any més a Primera Divisió. Probablement tots tres seran titulars.

Pel que fa al Saragoosa, l'equip aragonès arriba molt tocat després de la derrota encaixada la passada jornada a Vigo davant el Celta. Els quinze partits i més de quatre mesos que acumula el conjunt de Manolo Jiménez sense conèixer la victòria, l'any 2013 encara no ha estat capaç de superar a cap rival, els ha portat fins l'últim lloc de la classificació, i cada vegada veu més difícil aconseguir la salvació.

Tot i així, la plantilla continua convençuda a "revertir la situació" i s'han conjurat per afrontar "una lliga de sis partits" que han de guanyar.

Alineacions probables

Saragossa: Roberto; Sapunaru, Álvaro, Loovens, Abraham; Movilla, Apoño; Rochina o Víctor Rodríguez, Rodri, Montañés; i Postiga.

Mallorca: Aouate; Hutton, Nunes, Geromel, López; Alfaro, Tissone, Martí, Pina; Dos Santos i Hemed (Víctor).

Àrbitre: Àlvarez Izquierdo (C. Català)

Estadi: La Romareda

Hora: 22h / C+ Liga

stats