PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 04/05/2013

El València rep l'Osasuna amb la intenció de no allunyar-se de la Lliga de Campions

Els txes necessiten una victòria aquest dissabte a la tarda (16h/C+Liga, Gol T) per intentar retallar els sis punts d'avantatge amb el quart classificat, la Reial Societat

Ara
2 min
El València brilla i goleja 
 El Màlaga

BarcelonaEl València rep aquest dissabte a la tarda (16h/C+Liga, Gol T) a l'Osasuna amb la necessitat d'aconseguir una victòria per no allunyar-se, encara més de la Lliga de Campions. Els txes ocupen la cinquena posició, tot i que estan a sis punts del quart, la Reial Societat.

El tècnic valencianista, Ernesto Valverde, ha destacat la importància d'aquest enfrontament. Recupera a Canales i Tino Costa, que han superat les seves dolències físiques i que tenen molts números per ser titulars.

L'absència de Rami, que la setmana vinent ja s'exercitarà al mateix ritme que els seus companys, tornarà a ser ocupada per Ricardo Costa, que acompanyarà a Mathieu en l'eix de la defensa, mentre que Joao Pereira i Guardado seran els laterals.

Davant tindran un Osasuna que necessita un triomf per allunyar-se de la part baixa de la classificació. Els navarresos, tot i ocupar la quinzena posició, estan a només tres punts del descens.

L'entrenador osasunista, José Luis Mendilibar, recupera a tres de les sis baixes que va tenir contra el Rayo, encara que ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica a un d'ells, Rubén González. Els altres dos jugadors absents a Vallecas, Marc Bertrán i Oier , previsiblement tornaran a ser els laterals titulars.

No obstant, Mendilibar no podrà comptar amb Armenteros, que no està disponible per un trencament en el soli dret, i se suma als lesionats Anthony Annan i Sisi.

Alineacions probables

València: Guaita, Joao Pereira, Ricardo Costa, Mathieu, Guardado, Parejo, Tino Costa, Canales, Banega, Jonas i Soldado.

Osasuna: Andrés Fernández; Marc Bertrán, Arribas, Miguel Flaño, Oier; Raoul Loé, Silva; Cejudo, Timor, De las Cuevas; i Kike Sola.

Àrbitre: Del Cerro Grande (colegi madrileny)

Estadi: Mestalla

Hora: 16h/ C+ Liga , Gol T

stats