Futbol
Esports Futbol 17/02/2013

El Mallorca perdona i perd contra un València en inferioritat durant una hora (2-0)

Els balears no han traduït en gol les seves nombroses ocasions i tampoc han sabut treure profit de l'expulsió de Tino Costa al minut 27. Ricardo Costa, de cap, al 59 i Soldado, a deu del final, han donat el triomf als valencians

N.a.
Jonas i Martí s'estiren per controlar una pilota a Mestalla

BarcelonaEl Mallorca segueix en caiguda lliure i, a Mestalla, ha patit una nova derrota tot i jugar més d'una hora amb un home més i es manté en penúltima posició, a sis punts de la salvació. El València, gràcies als gols de Ricardo Costa i Soldado, suma tres punts que el situen cinquè, a dos de les posicions de Champions que marca el Màlaga.

Els balears han sortit molt animats i han disposat d'un parell d'ocasions per avançar-se en el marcador, però el porter Alves ha evitat el 0-1 amb dues grans intervencions sobre Giovani. Al València li ha costat controlar l'ordre visitant i ha vist com, al minut 27, Tino Costa s'autoexpulsava per una puntada de peu sense pilota a Pina.

L'expulsió ha obligat Valverde a moure la banqueta i donar entrad a Víctor Ruiz per Bernat. Unes molèsties de Rami, a més, han obligat el tècnic ha fer entrar Canales. L'equip, superant les adversitat, ha reaccionat i s'ha animat, sobretot després que el Mallorca tornés a perdonar una bona acció de Giovani. Jonas ha avisat amb un xut desviat poc abans del descans.

Ha sigut a la represa quan el conjunt xe ha pogut controlar el domini del Mallorca, innocent de cara a porteria. Luna i Martí han fallat i, en la següent acció, un cop de cap de Ricardo Costa després d'un córner picat per Canales ha posat per davant el València.

El gol ha calmat els xe però no ha aturat l'ímpetu d'un Mallorca intens i atrevit. Però Hemed, Pereira i Casadesús s'han estavellat contra Alves, evitant l'empat. Soldado, a deu minuts del final, ha batut Aouate per resoldre el matx i donar un triomf injust per al València.