Futbol
Esports Futbol 07/04/2012

Un Betis molt efectiu derrota el Vila-real (3-1)

Santa Cruz ha avançat els locals al minut 35 i només tres minuts després, Rubén Castro ha ampliat diferències. Beñat, amb el 3-0 al minut 59, ha impedit la reacció dels groguets. Al minut 92, Marco Rubén ha fet el 3-1 de penal

Roque Santa Cruz celebra un gol mentre Gonzalo i Diego López protesten a l'àrbitre

BarcelonaEl Vila-real ha patit una dolorosa derrota a Sevilla davant el Betis (3-1) que manté l'equip de Lotina en una situació delicada a la classificació, només quatre punts per sobre del descens. Afortunadament pels interessos castellonencs, les derrotes del Saragossa i l'Sporting no empitjoren la situació i només un bon resultat del Racing aquest diumenge els perjudicaria.

Al Benito Villamarín, el poder ofensiu del Betis ha aparegut en el moment més delicat pels homes de Pepe Mel. Quan millor estaven jugant els groguets i en només tres minuts, els andalusos s'han posat el partit de cara amb els gols de Santa Cruz al minut 35 i Rubén Castro al 38. En l'acció de l'1-0, els jugadors visitants han reclamat fora de joc del davanter bètic, però la repetició ha confirmat que la seva posició era legal. El 2-0 ha sigut una genialitat del davanter, que ha picat la pilota per superar la sortida del porter Diego López i rematar a porteria buida.

Els de Lotina han intentat reaccionar al segon temps, però han topat amb un tercer gol, obra de Beñat al minut 59, amb una bona definició per baix, que els ha deixat molt tocats. Tot i així, els groguets han insistit, tenint la pilota i mirant d'avançar metres per apropar-se a la porteria andalusa, però no han pogut fer un gol aviat que els fiqués en el partit. L'han aconseguit al minut 92, després que el porter Fabricio hagi fet caure Marco Rubén dins l'àrea. Ell mateix ha transformat el penal per deixar el marcador amb el definitiu 3-1.

Aquest resultat deixa el Betis 12è amb 38 punts, força lluny de la 17a posició que ocupa el Vila-real, amb 32.