Reial Madrid
Esports Futbol 02/04/2011

El Santiago Bernabéu insulta Preciado, que no s'ha saludat amb Mourinho

El partit d'anada ja va ser un duel d'alt voltatge, per les dures declaracions que Jose Mourinho va fer, acusant el tècnic asturià de regalar el partit contra el Barça, que es van traduir en un partit amb moltes faltes

Redacció
1 min
Manolo Preciado i Jose Mourinho al Bernabéu.

MadridEl Santiago Bernabéu està fent pagar Manolo Preciado la valentia de respondre Mourinho quan el portuguès el va acusar de deixar-se guanyar el partit del Camp Nou contra el Barça per alinear jugadors suplents i alguns aficionats, entre ells un home amb un megàfon, està "castigant" l'entrenador visitant amb crits i càntics molt desafortunats.

Entre d'altres coses, els Ultra Sur del Reial Madrid han cantat "Es un borracho, Preciado es un borracho", "Preciado cocainòman" o "Vete a la aldea, Preciado, vete a la aldea".

La rivalitat també s'ha traslladat, més enllà de la figura de l'entrenador, a l'equip de Gijón. Els madridistes han desitjat el descens de l'Sporting cantant amb ràbia el clàssic "a Segona" i també se les han tingut amb l'afició rival, cantant "los del Molinón, hijos de puta son".

Manolo Preciado i Jose Mourinho no s'han saludat abans de començar el partit, escenificant la seva enemistat.

stats