Reial Madrid
Esports Futbol 18/09/2011

Mourinho: "Felicito el Llevant perquè ha sabut fer molt bé el seu joc brut"

El tècnic portuguès culpabilitza l'àrbitre de la derrota del Madrid per haver permès al Llevant "provocar" els seus futbolistes, que han "caigut en la trampa" tot i estar avisats de l'ambient tens que es trobarien al Ciutat de València

N.a.
1 min
José Mourinho, pensatiu a la banqueta del Ciutat de València.

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid ha resumit la derrota d'aquest vespre com un partit en què "l'equip i l'àrbitre han estat malament i el Llevant ha estat molt bé". Els locals, ha dit Mourinho, han sabut crear un ambient molt tens "de joc brut on el Madrid no ha estat gens còmode".

"Hem tingut ocasions per posar-nos 2-0 o 3-0 durant 35 minuts. Després ens hem quedat amb deu per l'expulsió de Khedira i el partit s'ha equilibrat de l'única manera que es podia equilibrar", ha explicat Mourinho, que s'ha recordat d'un possible penal que "hagués pogut canviar el signe del partit".

Mourinho ha culpabilitzat l'àrbitre de la derrota, perquè ha permès al Llevant fer el seu joc: "L'àrbitre és responsable del resultat. Però no vull retirar el mèrit del Llevant a qui, com sempre, aquí a casa el deixen fer i ho fa molt bé. Saben protestar molt, provocar, no donar la pilota per perdre temps, i és un hàbitat de joc brut on estan acostumats a jugar i on el Madrid no està còmode. Això també és futbol. Els felicito, han sigut llestos i ho han fet molt bé".

Tot i el cinisme del to amb què ha atacat les estratègies del Llevant, ha centrat en els seus jugadors, sobretot en Khedira, la responsabilitat de la desfeta de l'equip. "Khedira estava avisat i ha caigut en la provocació, en la trampa", i ha explicat que havia preparat el partit amb imatges de vídeo que recreaven l'ambient calent que s'ha viscut al Ciutat de València.

Perdre tres punts és perdre "punts importants", ha reflexionat Mourinho, que ha dit que Kaká "ha fet un partit magnífic".

stats