Reial Madrid
Esports Futbol 27/02/2011

Mourinho: "Qui fa el calendari sap què vol. Després de Champions, ens tocava jugar diumenge"

Jose Mourinho, tot i no "voler" excusar-se en això, ha insinuat que després d'un partit de Lliga de Campions dimarts, "el Madrid hauria d'haver jugat diumenge" i ha centrat en aquest debat gran part de la roda de premsa després de l'empat sense gols del seu equip contra el Deportivo

Redacció
1 min
Jose Mourinho durant el partit a Riazor.

BarcelonaMourinho ha criticat durament als responsables de designar els horaris dels partits: "Qui fa el calendari sap què vol. La gent riu de mi quan dic que el Madrid, si juga Champions, ha de jugar diumenge. Riuen i seguiran fent el que volen", ha dit, contundent.

Què hagués canviat si el seu equip hagués jugat demà i no avui? "Haguéssim tingut un dia més per a descansar, un dia més per a treballar el partit". I ha recomanat als periodistes que "investiguin i parlin amb especialistes" per entendre millor què li convé a un futbolista pel que fa als "descansos i a la fatiga acumulada". Tot i així, ha tret pit del bon estat de forma dels seus homes i ho ha argumentat explicant que "al final del partit, els jugadors del Depor estaven destrossats i els nostres no".

Sobre el partit, el tècnic del Madrid ha deixat clar que no pot "retreure res als jugadors ni a l'equip" i ha dit que el Madrid ha estat "penalitzat tot i haver-ho fet tot per a guanyar". El resultat just hagués sigut "guanyar", però el secret del futbol, ha dit, és "fer entrar la pilota dins la porteria i avui no hem sigut capaços de fer-ho". "Si no ho fas, no hi ha justícia".

Després de deixar-se dos punts a Riazor, ara el Barça és a set punts. Mourinho creu que "set punts són molts punts, però la matemàtica permet dir encara que no hi ha res definitiu. Continuarem lluitant", ha assegurat.

stats