Futbol
Esports Futbol 14/05/2012

Van Nistelrooy deixa el futbol perquè assegura que ha arribat al seu "límit físic"

El davanter holandès del Màlaga anuncia la retirada del futbol professional després d'aconseguir classificar el seu equip per jugar la Champions la temporada que ve

Ara
1 min
Ruud Van Nistelrooy ha anunciat avui que es retira del futbol professional

MàlagaRuud Van Nistelrooy penja les botes. El davanter holandès del Màlaga, i ex del Reial Madrid i el Manchester United entre d'altres, deixa el futbol. "Ahir vaig jugar el meu últim partit com a professional. La realitat és que ha arribat el meu moment de deixar-ho. El màxim nivell de la Lliga espanyola i la 'Champions' m'obliga a reconèixer que he arribat al meu límit físic".

El millor comiat, segons afirma Van Nistelrooy, és la classificació per la Champions que ahir el Màlaga va confirmar. "Estic feliç per prendre aquesta decisió en un moment d'eufòria", assegura el futbolista, que també ha reconegut sentir-se "orgullós" d'haver guanyat títols tant a nivell col·lectiu com individual.

Van Nistelrooy ha explicat que cap al febrer o març ja tenia clar que plegaria al final de temporada però no ha volgut anunciar-ho abans per no desviar l'atenció de l'equip. Dirigint-se a la seva dona, en el final d'una emotiva roda de premsa, ha dit: "Has sigut la base del meu èxit esportiu. A tot arreu m'has fet sentir com a casa. Tinc ganes de començar una nova etapa amb tu i els nostres fills".

stats