1a divisió
Esports Futbol 20/08/2013

La sort somriu al Vila-real a Almeria (2-3)

L'equip de La Plana guanya els tres punts gràcies a remuntar amb un gol en pròpia porteria de l'Almeria i un altre que rebota en un defensa

BarcelonaLa sort ha somrigut al Vila-real en la primera jornada de Lliga. L'equip de La Plana ha guanyat els tres punts al camp de l'Almeria gràcies a remuntar dues vegades el partit, i fer-ho amb un gol en pròpia porteria dels locals i un altre que ha rebotat en un defensa (2-3).

En el duel entre dos equips que han retornat aquesta temporada a la màxima categoria del futbol espanyol, l'Almeria ha colpejat primer amb una diana de Rodri al minut 39 de la primera meitat. Amb aquest mínim avantatge s'ha arribat al descans (1-0).

A la represa el Vila-real ha fet un pas endavant i ha aconseguit empatar gràcies a una centrada des de la banda dreta que rebota a les cames de Trujillo –quan intentava tapar la passada– i que s'ha acabat colant a la porteria d'Esteban (65'). Tot i això, l'Almeria ha reaccionat ràpid i Rodri ha trencat la defensa per posar els locals per davant al minut 74.

El Vila-real no ha perdut la cara al partit i ha acabat capgirant el marcador amb dos gols en dos minuts. Primer ha marcat Giovani dos Santos, rematant una centrada (84'), i després ha estat Jonathan Pereira, que ha xutat des de la frontal de la petita i la pilota ha tocat en les cames d'un defensa, que ha desviat la trajectòria i ha fet estèril l'estirada del porter (86').