Primera Divisió
Esports Futbol 02/01/2011

Sporting i Màlaga comencen l'any amb un enfrontament directe per sortir de la zona de descens

Els locals no guanyen des del passat 7 d'octubre, mentre que el conjunt de Pellegrini no podrà comptar encara amb cap dels seus nous fitxatges

Redacció
2 min

GijónL'Sporting inicia el 2011 amb l'objectiu de trencar la ratxa de resultats negatius que es va allargar durant el 2010 i acumular així mèrits que el treguin de la zona de descens, per on també oscil·la el Màlaga, el primer visitant de l'any a El Molinón, encara sense la presència dels fitxatges del mercat d'hivern.

El tècnic de l'Sporting, Manolo Preciado, no podrà comptar amb el sancionat Barral i tot indica que l'argentí Gastón Sangoy ocuparà el seu lloc. La resta de l'equip serà l'habitual.

Preciado ha expressat el seu desig de sumar més de sis punts en les tres jornades que queden per a finalitzar la primera volta, en la que l'Sporting només ha aconseguit dues victòries davant Mallorca i Sevilla. Un balanç que els situa en posicions de descens i amb l'afició molt crítica amb l'equip.

El tècnic sportinguista considera que el Màlaga és un equip amb dubtes quan juga fora de casa. Rep força gols tot i que també en fa molts; per això, ha insistit als seus jugadors perquè estiguin especialment atents en defensa, ja que a aquest Sporting li està costant molt marcar. Qualsevol error li pot suposar la pèrdua de punts.

Com en les últimes jornades que l'Sporting juga com a local, Preciado va decidir concentrar als seus jugadors després de l'entrenament d'ahir al matí. Va convocar tota la plantilla, ja que no serà fins poc abans de l'inici del partit quan doni a conèixer l'equip inicial i els suplents. No hi serà el jove Sergio Álvarez, degut a un procés víric.

A Màlaga, per la seva banda, encara sense els últims fitxatges (Maresca, Demichelis, Sergio Asenjo, Ignacio Camacho i Julio Baptista), consideren el matx davant l'Sporting com un partit vital, ja que s'enfronten l'antepenúltim i el penúltim de la classificació, respectivament.

L'equip malagueny duu dues jornades sense guanyar i l'última victòria la va aconseguir davant el Racing de Santander a La Rosaleda. El Màlaga necessita com a mínim dues victòries en els tres partits que resten per acabar la primera volta del campionat si vol estar dins de la mitjana per obtenir la permanència, ja que ara té tretze punts, per dotze del seu rival.

Pellegrini té la baixa de Rubén Martínez, que s'ha lesionat durant l'entrenament d'ahir al matí. El porter i té una fractura al canell dret, per la qual estarà de baixa entre dos i tres mesos.

L'absència de Rubén la suplirà el brasiler Rodrigo José Galatto, un dels jugadors amb qui no compta Pellegrini, mentre que també seran baixa el defensa Iván González; els migcampistes Juanito i Edu Ramos, i els davanters, Edinho i Albert Luque. D'aquesta manera, les principals novetats en la llista elaborada per Pellegrini per visitar El Molinón són Galatto, Weligton, Apoño, Juanmi i Recio.

stats