PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/07/2012

El València organitzarà un partit a benefici dels afectats per incendis

"Volem sumar-nos com un més a intentar pal·liar les conseqüències d'aquest desastre que ens ha deixat a tots desolats", ha afirmat Manuel Llorente, president del València

Efe
1 min

ValènciaEl València organitzarà un partit de futbol a benefici dels afectats pels dos incendis forestals que han afectat en els últims dies a l'interior de la província de València, segons han informat fonts del club valencià.

En un comunicat, el València ha enviat un missatge d'ànim per als ciutadans de les comarques de la Foia de Bunyol, La Vall d'Aiora, la Ribera, els Serrans, el Camp de Túria i l'Alt Palància. El club valencià vol contribuir a la recuperació dels municipis afectats i ajudar a la reforestació de les zones calcinades.

"Volem sumar-nos com un més a intentar pal·liar les conseqüències d'aquest desastre que ens ha deixat a tots desolats", ha afirmat Manuel Llorente, president del València, club que, a més, crearà una fila zero perquè es puguin sumar aportacions a la causa.

"Organitzarem un partit d'alt nivell a Mestalla dedicat a aquesta causa i volem omplir l'estadi. La nostra força està amb la gent valenciana, molt especialment amb els pobles, i hem de correspondre l'esforç dels valencianistes amb la nostra ajuda en un moment complicat", ha assenyalat. El club valencià té previst anunciar aviat el rival i la data del partit benèfic.

stats