Reial Madrid
Esports Futbol 30/01/2013

El vestidor del Reial Madrid retreu a Mourinho el seu tracte amb Marcelo

El motiu que ha distanciat el tècnic portuguès és la renúncia de Marcelo a deixar-se representar per Jorge Mendes, agent de Mourinho i de diversos jugadors més de la plantilla del Madrid

Ara
1 min
Diego López i Marcelo, a la banqueta del Santiago Bernabéu

BarcelonaAl vestidor del Reial Madrid no els ha agradat com José Mourinho ha tractat Marcelo en l'últim mes. Això és el que explica el periodista d''El País', Diego Torres, en un article en què descriu la gestió dels minuts del lateral brasiler des que va tornar a entrenar-se amb l'equip el 7 de gener, després d'una fractura al peu dret.

"Mourinho va endarrerir la posada a punt de Marcelo tant com va ser necessari per guanyar un mes per a Coentrao", opina un jugador del Madrid en el text. Segons Torres, el motiu que ha distanciat el tècnic portuguès és la renúncia de Marcelo a deixar-se representar per Jorge Mendes, agent de Mourinho i de diversos jugadors més de la plantilla del Madrid, com Pepe, Cristiano o Di María.

Quan encara no estava rodat i amb problemes de pes, Mourinho el va fer jugar de titular contra el València, el va substituir al descans i li va carregar la culpa del mal joc de l'equip. Des de llavors, no l'ha fet jugar més. Ara, amb Coentrao sancionat −havia de ser qui jugués aquest dimecres contra el Barça, segons el pla de Mourinho que destapa Torres−, Mourinho té un dilema: donar-li la titularitat o reciclar Essien o Arbeloa?

stats