2a DIVISIÓ
Esports Futbol 30/05/2011

La plantilla del Nàstic podria denunciar el club davant l'AFE pels impagats

El capità, Mingo, espera que el club compleixi la seva promesa i els donin totes les nòmines que els deuen abans del proper 30 de juny

Efe
1 min

TarragonaEl capità del Nàstic, Carles Domingo Pladevall, 'Mingo', ha anunciat avui que la plantilla es planteja denunciar al club davant l'AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) si no cobren les nòmines que se'ls deuen abans del 30 de juny vinent.

Això no obstant, Mingo s'ha mostrat convençut que el club complirà amb les seves promeses i els jugadors percebran el que els és degut una vegada aconseguida la permanència. En declaracions a Canal Català, Mingo ha admès que dins del vestidor s'ha plantejat l'esmentada possibilitat i que es duria a terme ja que és l'única via de suport que tenen els jugadors.

"Quan passen aquestes coses l'únic suport que tenim els futbolistes és el de l'AFE", ha explicat, i ha recordat: "Denunciar no vol dir anar en contra dels interessos del club, però si l'únic suport que tenim és a través de la denúncia és molt lícit que el jugador utilitzi aquesta via".

Mingo ha explicat que el vestidor ja ha parlat sobre el tema i creu que l'única via que els queda és aquesta" però estan segurs que el club busca solucions. En aquest sentit, ha recordat que la directiva i el president sempre els han fet saber que quan l'equip estigués salvat "no hi hauria problemes de pagament", pel que són optimistes i confien en la paraula que els van donar.

El club deu a la plantilla els mesos de març i abril, i té fins al pròxim 15 de juny per abonar el mes de maig. El club va anunciar que l'impagament era degut a problemes puntuals de liquiditat, uns problemes que esperava solucionar en poques setmanes.

stats