Publicitat
Publicitat

2a divisió

Al Nàstic de Tarragona només li val la victòria contra el Cartagena (18h)

El tècnic, Jorge D'Alessandro, té una llarga llista de baixes i la responsabilitat en la punta d'atac recaurà sobre un juvenil de 17 anys, Juan Millán

El Nàstic, en crisi esportiva i institucional, porta 400 minuts sense marcar i només li val la victòria. El seu tècnic, Jorge D'Alessandro té una llarga llista de baixes, sobretot en atac, ja que no viatjaran ni Bargas, ni Orbegozo ni Roberto Peragón i Juan Millán, un juvenil de 17 anys, serà l'encarregat d'assumir tota la responsabilitat en la punta d'atac.

Tampoc estaran Arzu, per lesió, i Longás per acumulació de targetes.

"És un dia gran per al Gimnàstic. Anirem a Cartagena a treure els 3 punts amb un noi de 17 anys del planter com a referència d'atac", ha exposat un D'Alessandro que incorpora a la llista de convocats a Joel Coch i Fran podria de la Pobla de Mafumet, filial del Gimnàstic.

El Cartagena afrontarà aquest dissabte un partit fonamental en el seu camí per salvar la categoria a Segona Divisió, ja que rep al Nàstic de Tarragona, davant del que una victòria el podria deixar a prop de posicions de permanència.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT