SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 27/06/2011

L'Alcoià torna a Segona Divisió 42 anys després

Tot un històric, l'Alcoià, ha aconseguit l'ascens a segona A després de guanyar al camp del Lugo. L'ascens de l'equip d'El Collao regalarà al futbol del País Valencià derbis amb l'Hèrcules i l'Elx a Segona.

Toni Padilla
1 min
Aficionats de l'Alcoià

BarcelonaL'Alcoià ha rubricat a Lugo una promoció per emmarcar. L'equip de David Porras ha aconseguit l'ascens amb un futbol sobri però molt eficaç. César Remón ha fet el gol del triomf, gol que es sumava a aquell del partit d'anada (1-0). L'Alcoià de fet, aconsegueix esdevenir el primer equip que guanya aquest any al camp del Lugo.

L'Alcoià, tercer classificat del grup III de Segona B, feia anys que lluitava per pujar i finalment toca el cel, després de 42 anys allunyat d'aquesta categoria. El grup III doncs, és l'únic amb dos equips que han pujat, doncs el Sabadell, campió, ja ho va fer en la primera eliminatòria.

El Múrcia, campió del grup IV, és un dels altres dos equips que jugaran a segona. El darrer és el Guadalajara, que jugarà primer cop a segona després d'un triomf agònic al camp del Mirandes. A l'anada el Mirandes havia guanyat 0-1, però el Guadalajara ha donat la volta a l'eliminatòria gràcies a un gol de penal a manca quatre minuts, imposant-se per 1 a 2.

stats