Gimnàstic de Tarragona
Esports Futbol 08/08/2011

Álvaro Rey estarà entre vuit i deu setmanes de baixa

La ressonància magnètica ha confirmat el trencament parcial del lligament encreuat anterior del genoll esquerre del jugador andalús

Redacció
1 min

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona ha confirmat que el migcampista Álvaro Rey estarà entre vuit i deu setmanes de baixa, després de la ressonància magnètica a què s'ha sotmès al jugador sevillà aquest matí. Rey té un trencament parcial del lligament encreuat anterior del genoll esquerre.

El club tarragoní informa també que Longás continua sense recuperar-se del tot de l'esquinç que pateix al lligament col·lateral intern del genoll esquerre, i encara trigarà unes setmanes a acabar la recuperació.

En canvi, Rodri ja està recuperat i podrà ser aquest vespre al partit de les semifinals de la Copa Catalunya que el Nàstic juga contra l'Espanyol.

Finalment, Ruz evoluciona favorablement i s'espera que pugui tornar als entrenaments aquesta setmana, mentre que Álex Ortiz i Xisco Campos evolucionen favorablement de les seves lesions i ja es troben en fase de readaptació.

stats