2a divisió
Esports Futbol 15/10/2011

Un gol d'Aythami a l'últim minut evita la victòria del Nàstic al camp del Dépor (2-2)

Els granes havien remuntat la diana inicial dels gallecs amb dos gols de Powell, però no han pogut marxar de Riazor amb els tres punts sota el braç

BarcelonaUn gol d'Aythami a l'últim minut ha evitat la victòria del Nàstic al camp del Dépor. Els granes havien remuntat una diana inicial de Salomão gràcies a dos gols de Powell, però no han pogut marxar de Riazor amb els tres punts sota el braç. Aquest resultat pot donar una mica més de vida a Joan Carles Oliva, tècnic dels tarragonins, que aquesta temporada encara no ha aconseguit cap victòria.

Els primers cinc minuts han estat pels catalans, que han buscat amb insistència la porteria de Dani Aranzubia, però els gallecs de seguida han fet palesa la seva superioritat i han dut el pes del partit creant ocasions i aconseguint el primer gol del partit al minut 36. Salomão ha rebut una passada de Saved per superar el porter Rubén Pérez amb un xut ajustat al pal.

A la represa, Joan Carles Oliva ha apostat per Morán i Tuni, que han donat frescor al joc grana, i al minut 60 de partit Berry Powell ha aprofitat una assistència de l'ex del Mallorca per resoldre sense problemes davant Aranzubia.

Amb 1-1 al marcador, el Deportivo ha avançat les línies, ha buscat el segon gol, i fins i tot ha enviat una pilota al travesser. En canvi, no ha fallat el Nàstic al minut 85, quan Powell ha aprofitat una passada de la mort de Sergio Juste per anotar a plaer el segon gol dels visitants.

Però quan els grana ja cantaven la primera victòria del curs, Aythami ha rematat una centrada de Colotto –de falta– per empatar el partit amb el 2-2 definitiu.

Deportivo 2 - Nàstic 0

DÉPOR: Aranzubia; Laure, Colotto, Aythami, Ayoze (Juan Domínguez; min.87); Jesús Vázquez, Alex Bergantiños (Riki; min.67); Guardado, Valerón, Salomao (Saúl; min.79); i Lassad.

NÀSTIC: Rubén Pérez; Ruz (Sergio Juste; min.67), Arzu, Xisco Campos, Mingo (Morán; min.46); Longás, Seoane, Rodri; Powell, Peragón i Eloy Gila (Tuni; min.57).

GOLS: 1-0; min.36, Salomao. 1-1; min.61, Powell. 1-2; min.85, Powell. 2-2; min.90, Aythami.

ÀRBITRE: Ricardo de Burgos Bengoetxea, basc. Grogues a Mingo (min.11), Ruz (min.60) i Morán (min.89) pel Nàstic. I Aythami (min.63) i Laure (min.92) pel Depor.

ESTADI: Riazor, uns 22.000 espectadors.