El temporal d'aigua frena el Barça B contra l'Albacete (1-2)

El conjunt visitant remunta el gol inicial de Gumbau en els minuts finals

A.l.
Adama s'endú una pilota sota la intensa pluja del Miniestadi / FCBARCELONA

BarcelonaLa pluja ha jugat una mala passada al Barça B, que ha perdut 1 a 2 amb el fins avui cuer de Segona, l'Albacete. El partit s'ha jugat en un terreny de joc impracticable i els dos gols visitants han arribat per culpa dels bassals d'aigua que s'han fet al Miniestadi. Una indecisió entre Robert Costa i Adriá Ortolá, ha deixat la pilota morta per a Keko, que ha fet l'empat al minut 82. Ocón Arraiz ha permès que es jugués sobre una superfície on la pilota no circulava, provocant situacions còmiques i afavorint el joc més directe del conjunt manxec. El segon gol, obra de Samu, ha arribat després d'un servei de banda penjat al cor de l'àrea que el filial blaugrana no ha sabut treure i la pilota l'ha aprofitat el davanter de l'Albacete per sentenciar el duel.

El Barça B d'Eusebio porta ja sis partits consecutius sense conèixer la victòria. Gumbau ha fet l'únic gol local, després d'una jugada plena de potència i desequilibri d'Adama Traoré per banda dreta. El jugador de l'Hospitalet ha cedit la pilota enrere i el migcampista ha marcat a plaer, superant Domínguez al minut 16. Tot i el gol, el conjunt visitant ha creat més ocasions, i Cruz de cap ha tingut l'empat. Al minut 34, una errada de Sergi Samper, que ha estat superat també en la contenció, ha permès que César Díaz provés Adriá Ortolá, però el porter blaugrana ha tret una gran mà esquerra per evitar l'igualada.

A la represa, el partit s'ha jugat sota una intensa pluja, que ha fet, fins i tot, que a l'inici del segon període, l'àrbitre es plantegés suspendre el duel. No ho ha fet i l'Albacete s'ha mostrat superior, aconseguint els dos gols en els minuts finals que han condemnat els catalans. Al minut 94, Sandro Ramírez ha tingut l'empat però el seu xut, forçat i amb cama esquerra, l'ha tret el porter visitant Domínguez, certificant el triomf de l'Albacete contra un Barça B al qui l'aigua l'ha deixat sense idees ni futbol. La victòria visitant situa el Llagostera cuer de Segona.