SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/03/2011

El Barça B rep eufòric el Còrdova després d'una golejada èpica

Luis Enrique té disponibles Montoya i Thiago, que s'han exercitat amb l'equip malgrat que en el passat partit van entrar en els plans de Pep Guardiola

Redacció
2 min
Nolito, Jonathan Soriano i Thiago celebren el primer gol blaugrana.

BarcelonaEl Barça B arriba al partit contra el Còrdova amb la moral pels núvols després de signar una espectacular victòria dissabte passat contra el Numància (4-6) i espera tornar a guanyar avui al Miniestadi per acostar-se als llocs de privilegi de la classificació.

Luis Enrique, entrenador del filial blaugrana, recupera per aquesta jornada Ilie, després de complir un partit de sanció. També estan disponibles per al tècnic asturià Montoya i Thiago, que s'han exercitat amb l'equip malgrat que en el passat partit van entrar en els plans de Pep Guardiola.

El preparador culer segueix sense poder comptar amb Rafinha, amb una lesió de primer grau al recte anterior del quàdriceps esquerre, Víctor Álvarez, que encara té molèsties després d'una contusió, ni tampoc Carmona i Oriol Romeu, a la infermeria amb problemes físics de llarga durada.

El davanter Jonathan Soriano, màxim golejador del filial amb 15 dianes i autor d'un triplet contra el Numància, intentarà seguir en aquesta dinàmica per convertir-se en el màxim realitzador de la categoria. El futbolista és la principal amenaça d'un Barça B que mai no ha perdut contra el Còrdova al Miniestadi.

El Còrdova CF, de la seva banda, espera sorprendre avui el filial blaugrana per donar continuïtat a la seva millor ratxa d'aquesta temporada en signar la seva tercera victòria consecutiva, de manera que intentarà mantenir la seva fortalesa defensiva contra un Barcelona B golejador amb sis dianes en el duel contra el Numància.

L'entrenador del Còrdova, Lucas Alcaraz, ha ressaltat la "qualitat" dels jugadors del conjunt català ja que "molts han jugat a Europa i a Primera", de manera que serà un partit "molt difícil" i que marcarà les possibilitats del Còrdova d'arribar a la zona de promoció d'ascens.

Alcaraz espera que el seu equip respecti "els seus senyals d'identitat", que consisteixen en un defensa fèrria i ordenada per controlar el partit i "si es dóna l'opció, cal anar pel partit", ja que la victòria permetrà als andalusos seguir en la lluita pels llocs de privilegi.

L'única novetat del conjunt de Còrdova respecte a l'última convocatòria és el retorn del lateral esquerrà Juan Fuentes en detriment del també del planter Javi Flores, ja que Alcaraz no compta amb jugadors sancionats ni lesionats.

stats