SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/04/2011

El Barça B encara les últimes set jornades de lliga amb l'objectiu d'acabar entre els cinc primers

El primer d'aquest últims set partits el juguen avui contra el Valladolid, actualment setè classificat de la Segona Divisió i rival directe de l'equip dirigit per Luís Enrique

Redacció
2 min
Jonathan Soriano celebra un dels dos gols que ha marcat contra el Còrdova.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Després de perdre el primer partit com a local en tres mesos davant del Betis, el Barça B visita l'estadi José Zorrilla per jugar davant del Valladolid, un rival directe.

El filial blaugrana encara les set últimes jornades de lliga amb l'objectiu d'acabar entre els cinc primers classificats i d'aquesta manera aconseguir una classificació històrica del Barça B a la Segona A.

El Valladolid lluita per assentar-se en les posicions que donen dret a jugar la promoció d'ascens a Primera Divisió, categoria a la qual el filial barcelonista no pot ingressar.

Els catalans, ara quarts en la classificació a falta de set partits per jugar, han quedat tres vegades sisens a la taula.

A més, el Barça B mai ha vençut al José Zorrilla en les quatre visites que ha rendit al camp del Valladolid des de la temporada 74-75. El balanç és de dues victòries i dos empats a favor dels blancs.

Luis Enrique, tècnic barcelonista, ha assegurat que el vestidor no està afectat per la derrota contra el Betis al Miniestadi i ha apuntat que el resultat fins i tot farà "més fort" el grup.

L'asturià podrà comptar amb tots els seus efectius. De tota manera, Pep Guardiola, tècnic del primer equip, podria convocar futbolistes del filial per donar descans a alguns jugadors de la primera plantilla blaugrana després del partit de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu.

Abel Resino, entrenador de l'equip val·lisoletà, ha indicat que el del Barça "és un calc del primer equip en la manera de jugar". "Hem d'intentar treure la possessió de la pilota, així que espero que controlem el partit, encara que sabem les dificultats que tindrem", ha afegit.

Abel no anunciarà la llista de convocats fins demà al matí, ja que l'equip té prevista una suau sessió d'entrenament.

stats