2a divisió
Esports Futbol 15/08/2011

El Barça B fitxa el davanter del Sevilla Rodri

El jugador s'ha traslladat aquest dilluns a Barcelona per passar el reconeixement mèdic previ a oficialitzar el seu traspàs pel club blaugrana

Redacció
1 min
Raul Baena lluita amb el jugador del Sevilla 'Rodri'

BarcelonaRodrigo Ríos 'Rodri' serà nou jugador del Barça B. El fins ara davanter del Sevilla s'ha traslladat a Barcelona aquest dilluns per passar el reconeixement mèdic amb el conjunt blaugrana i firmar pel seu nou equip, segons ha informat el conjunt andalús a través d'un comunicat.

El Sevilla rebria 1,5 milions d'euros pel jove davanter, més una sèrie d'incentius en funció del seu rendiment al Barça. A més, es reserva una opció de recompra sobre el futbolista.

Rodri, nascut a Sòria fa 21 anys i internacional en divisions inferiors amb Espanya, va ser la temporada passada el màxim golejador del Grup IV de Segona B i va jugar nou partits amb el primer planter sevillista, en què va anotar un gol.

Al maig de 2010, Rodri va saltar a la fama després de marcar el gol que va classificar in extremis el Sevilla per a la Lliga de Campions a Almeria, en l'últim minut de l'última jornada.

stats