2a divisió
Esports Futbol 12/02/2011

Barça B i Cartagena lluiten per mantenir-se a la zona alta de la classificació de Segona

L'equip que entrena Luis Enrique s'haurà de sobreposar a les nombroses baixes: els sancionats Montoya i Ilie; i els lesionats Carmona, Sergi Roberto i Oriol Romeu

Redacció
1 min
Luis Enrique, Rexach i Guardiola durant l'espot.

BarcelonaEl Barça B, tot i a les nombroses absències, i el Cartagena aspiren a colar-se en els llocs de privilegi de la classificació i per a això estan obligats a guanyar demà al Miniestadi, on l'equip culer no aconsegueix una victòria des del 6 de novembre passat contra el Vila-real B.

El filial blaugrana no podrà comptar amb Montoya i Ilie, sancionats per acumulació de cinc cartolines grogues. Luis Enrique, entrenador blaugrana, aprofitarà la polivalència de la resta de futbolistes de la plantilla per recompondre la defensa i el centre del camp. Tampoc no hi seran els lesionats Carmona, Sergi Roberto i Oriol Romeu; tot i que aquest últim ja s'entrena al gimnàs després de trencar-se el menisc extern dret.

Els antecedents entre els dos clubs al Miniestadi són favorables al Barcelona B, ja que els tres partits disputats han acabat amb dues victòries i un empat. A més, els culers tan sols han encaixat un gol en aquests enfrontaments.

El Cartagena té les baixes del defensa francès Pascal Cygan i del davanter José Verdú 'Toche'. El quadre blanc-i-negre, que és el setè classificat amb 35 punts sumats en 23 jornades, està en posició de promocionar per l'ascens a Primera i el seu objectiu és pujar algun lloc o, almenys, mantenir-se on està, per a la qual cosa li valdria amb empatar, encara que el seu objectiu serà el de guanyar al Miniestadi. Així ho ha dit el seu entrenador, Juan Ignacio Martínez, qui ha manifestat que el seu equip ha de ser "autoritari" i tenir "personalitat" per no clavar el genoll davant el filial blaugrana.

stats