2a divisió
Esports Futbol 23/05/2012

El Barça B juga amb el Guadalajara i mirarà de deixar enrere la mala ratxa de tres derrotes seguides

Una vegada més, Eusebio Sacristán haurà confeccionar un onze sense pràcticament la meitat del que ha estat l'equip titular en aquest curs (20 h)

Efe
1 min
Florian i Armando es disputen una pilota al Miniestadi

BarcelonaEl Barça B buscarà deixar enrere la mala ratxa de tres derrotes i donar minuts a jugadors que seran importants per a propera la temporada.

Una jornada més, Eusebio Sacristán ha de confeccionar un onze sense pràcticament la meitat del que ha estat l'equip titular en aquest curs, ja sigui perquè alguns jugadors han estat cridats per Guardiola per al primer equip, perquè han estat convocats per la selecció espanyola o per les sancions.

Jonathan Dos Santos, Martín Montoya, Marc Bartra i Cristian Tello s'han exercitat amb el primer equip amb vista a la final de Copa del Rei, que es disputarà aquest divendres al Vicente Calderón, de manera que no viatjaran amb el filial.

Tampoc hi serà Gerard Deulofeu, que es perd el que queda de curs per la convocatòria de la selecció espanyola sub-19, de manera que el Barça B es quedarà sense el seu principal home d'atac.

A això cal sumar la més que probable absència de Riverola per acumulació de targetes, a falta de la decisió del Comitè de Competició, així com la del porter Oier Olazábal per decisió tècnica, potser pensant en si Pinto no es recupera amb el primer equip i el del planter hagi de ser convocat per a la final copera.

El Guadalajara, després de confirmar un any més la seva presència a la categoria, celebrarà aquest dimecres amb tots els luxes, ja sense por, pressió ni ansietat, la permanència en el Pedro Escartín davant un rival de luxe, que a sobre arriba amb els deures fets, i contra el qual pretén oferir un bon espectacle futbolístic.

stats