2a divisió
Esports Futbol 15/05/2011

El Barça B s'enfronta a un Las Palmas que vol assegurar la permanència al Miniestadi

Luis Enrique no podrà comptar amb Thiago, Bartra i Dos Santos, tots ells cridats al primer equip; ni amb el sancionat Oriol Romeu i els lesionats Montoya i Armando

Redacció
2 min
Jonathan Soriano, el màxim golejador blaugrana, en acció davant del Girona.

BarcelonaEl Barcelona B rep la UD Las Palmas (17.00) després d'haver empatat el seu últim partit de Lliga encara que mantenint les bones sensacions, una dinàmica positiva que comparteix el rival de demà encara que el conjunt canari, de la seva banda, encara no ha segellat la seva permanència en la categoria.

Luis Enrique, tècnic del filial català, no podrà comptar en principi amb Thiago, Bartra, Jonathan Dos Santos, tots ells en la disciplina del primer equip de Pep Guardiola, ni amb Oriol Romeu (sancionat) i els lesionats Montoya i Armando.

El futur de l'entrenador no hauria d'afectar al rendiment del seu equip. El mateix Luis Enrique ha reconegut que no seguirà i als últims dies se l'ha relacionat amb l'Atlètic de Madrid. "Luis Enrique està mentalitzat per a aquest partit, el que volem és acabar el més amunt possible", ha dit el seu segon, Joan Barbarà.

El Barcelona B ha rebut a Las Palmas sis ocasions en tota la seva història amb un balanç a favor dels 'culers' de tres victòries i dues derrotes. Precisament, les ocasions en les quals els catalans van perdre han estat en les dues últimes visites canàries, en la temporada 1996-97 i en la 1998-99, amb el mateix resultat (1-2).

Al seu torn, la UD Las Palmas pretén garantir la seva permanència a Segona. Jugadors i l'entrenador de l'equip canari han destacat en les seves declaracions durant aquesta setmana, les qualitats i bondats de l'adversari de torn, però també han advertit que no es relaxaran i que intentaran sumar per allunyar-se com més aviat millor de la zona complicada de la classificació.

Juan Manuel Rodríguez ha assegurat que vénen a Barcelona amb la idea d'evitar que "no facin una festa" a costa de la Unió Esportiva, i també ha afirmat que els futbolistes que dirigeix Luis Enrique conformen "un equipàs".

El xoc "no serà fàcil", ha advertit el preparador de l'esquadra 'groga', qui exigirà concentració, esperit de sacrifici i ambició als seus jugadors, per poder sortir amb èxit d'aquest embat.

stats