2a divisió
Esports Futbol 19/12/2010

El Barça B tanca l'any contra la Ponferradina, i espera regalar als socis una nova victòria al Mini

Després d'un inici elèctric, els de Luís Enrique tan sols han sumat 4 punts als últims cinc partits de Lliga, i ja acumulen un mes i mig sense guanyar

Redacció
1 min

BarcelonaL'entrenador dels blaugrana, Luis Enrique, té tots els jugadors disponibles per aquest últim partit de l'any, ja que no té ni sancionats ni lesionats. L'única baixa és la de Thiago, però perquè va estar convocat amb el primer equip pel derbi.

El filial espera un rival amb molta ansietat per sumar punts, que exerceixi pressió en totes les línies del camp i practiqui un futbol molt directe. És per això que durant tota la setmana, Luis Enrique ha advertit als seus jugadors del perill de les segones jugades, per evitar sorpreses, i retrobar-se amb la victòria.

De la seva banda, la Ponferradina està en zona de descens, i pretén despedeir el 2010, any que va aconseguir l'ascens a 2a A, amb una victòria que el deixi en posicions de permanència.

El tècnic dels blanc-i-blaus, José Carlos Granero, no podrà comptar amb el migcampista Miguel Ángel Lozano, que ha de complir un partit de sanció. Tampoc ha viatjat el davanter Rubén Vega, que arrossega molèsties a la cadera.

Granero ha qualificat el Barça B com “un molt bon equip”, però confia en les possibilitats de la seva Ponferradina, que afronta el partit “amb la convicció de competir, disputar i, per què no, aconseguir un bon resultat”.

stats