2a divisió
Esports Futbol 13/10/2012

Un Barça B afectat pel 'virus Fifa' rep l'Sporting al Miniestadi

El filial perd els internacionals Gerard Deulofeu, Sergi Roberto i Carles Planes –tots ells sub-21 amb Espanya– a més dAgostinho Cá –sub-20 amb Portugal–

M. Molina
1 min
Els jugadors del Barça B, celebrant un gol FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça B té aquest dissabte dos reptes al Miniestadi. L'un és passar pàgina després de la derrota de la setmana anterior i que va trencar una ratxa de cinc partits sense perdre. I l'altre és sobreposar-se a un cap de setmana on els d'Eusebio Sacristán es veuen afectats pel 'Virus Fifa', amb quatre jugadors convocats amb les seleccions respectives.

A tot això, el filial rep aquest dissabte l'Sporting de Gijón (18.00 h, Esport 3), un equip que va baixar la temporada passada de categoria i que no s'ha acabat de trobar còmode a la divisió de plata. De fet, no ha estat fins les últimes jornades que els asturians han començat a sumar punts, tot i que només en tenen 8 després de 8 partits, i encara no han aconseguit cap victòria fora de casa.

El Barça B no podrà comptar amb dos dels seus puntals: Gerard Deulofeu i Sergi Roberto, a més del defensa Carles Planas. Tots ells estan convocats amb la selecció espanyola sub-21. A aquestes absències cal sumar-hi la del migcampista Agostinho Cá, que ha entrat a la llista de la sub-20 portuguesa.

Quatre baixes que se sumen a les de Sergio Juste i Edgar Ié, que encara no tenen l'alta mèdica. En canvi, qui sí qu està disponible és el pivot defensiu Gustavo Ledes, que ja ha superat un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre que l'ha mantingut fora del terreny de joc durant tres setmanes.

stats