SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/01/2013

El Barça B vol seguir allargant la ratxa guanyadora de la primera volta contra l'Almeria

El filial blaugrana vol aprofitar el bon moment que passa (17 hores, Marca TV) i seguir estant entre els millors de la divisió de plata

Efe
2 min
Deulofeu celebra un gol amb el seu company del Barça B Luis Alberto /

BarcelonaAmb 35 punts, en cinquena posició, i màxim golejador de la competició, amb 47 gols, el Barça B vol arrencar aquest diumenge (17 hores, Marca TV) contra l'Almeria la segona volta de la Lliga allargant la ratxa guanyadora, que l'ha ajudat a ser un dels millors conjunts de Segona Divisió.

Amb el record de l'espectacular 4-5 amb què els dos equips van inaugurar el campionat, el Barça B vol prendre's la revenja i, de passada, brodar les seves últimes actuacions contra els primers classificats -van vèncer el Vila-real, i l'Elx, el Girona i l'Alcorcón van patir per arrencar-los un empat.

Amb Deulofeu al capdavant com a màxim golejador de Segona (12), empatat amb el davanter de l'Alcorcón Oriol Riera, el Barça B visita Almeria amb l'objectiu d'"aprofitar aquest bon moment de joc", com ha destacat el tècnic blaugrana, Eusebio Sacristán.

Encara que no podrà comptar una setmana més amb dos pilars de l'equip, el lesionat Sergi Roberto i Rafinha –concentrat amb la selecció brasilera sub-20–, la gran actuació de Luis Alberto en l'últim partit al centre del camp serà un dels grans arguments del filial i una assegurança de connexió amb Deulofeu.

Els portuguesos Ié i Cá, després de tornar de la convocatòria amb la seva selecció, s'han quedat fora per decisió tècnica de la llista. L'equip tindrà l'incentiu de dedicar el triomf al lateral Sergio Juste, que es va lesionar de gravetat i es perdrà el que queda d'una temporada que no el veurà debutar.

La UD Almeria, després d'empatar contra el Vila-real com a local (1-1), repeteix a l'Estadi dels Jocs Mediterranis amb la ment posada a aconseguir la segona plaça de la classificació. El tècnic, Javi Gracia, només compta amb quinze jugadors del primer equip per afrontar el partit, encara que els tres que pugen del filial són una part més de la plantilla perquè acumulen un bon nombre de convocatòries, i setmanalment treballen a les ordres del navarrès.

Aquest té per demà les absències de tres futbolistes notables i essencials: Rafita, Álvaro Mejía i Pellerano.

stats