Futbol 2a divisió
Esports Futbol 03/02/2012

El Barça B buscarà una nova victòria davant el Vila-real B tot i les absències

Tot i que Cristian Tello, Jonathan Dos Santos i Sergi Roberto continuen amb el primer equip, el Barça B intentarà conquerir a un Vila-real B en fase de reconstrucció

Efe
1 min
Celebració d'un gol dels jugadors del Barça B

BarcelonaDe nou, el tècnic blaugrana Eusebio Sacristán es veurà obligat a plantejar un dibuix sense alguns dels seus millors homes, ja que Cristian Tello, Jonathan Dos Santos i Sergi Roberto segueixen amb el conjunt de Pep Guardiola, llastat per les lesions.

Una situació que no és nova per al filial, que conviu amb aquesta dificultat des de fa dues jornades. No obstant això, Eusebio sembla haver trobat la solució per a aquestes absències, amb un esquema en què han destacat especialment l'inspirat golejador Rodri i el central Marc Muniesa en funcions de pivot defensiu.

Rodri té la possibilitat de seguir en ratxa anotadora, amb tres gols en dos partits que han permès a l'equip sobreposar-se a la marxa de Jonathan Soriano al Salzburg, per altra banda, Muniesa ha brillat com sorprenent migcampista defensiu al minvat centre del camp blaugrana, per la qual cosa repetirà en aquest lloc.

stats