2a divisió
Esports Futbol 28/04/2012

El Barça B busca pujar nota davant el Celta de Vigo (20 h) en el tram final de la temporada

Per aquest partit Eusebio no podrà comptar ni amb Rodri, per acumulació de targetes, ni amb Montoya i Bartra cridats pel primer equip

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça B busca aquest dissabte (20 hores) pujar nota en la seva visita a Vigo, després d'un curs on ja ha fet tots els deures, de la mateixa manera que la temporada anterior en la qual va aconseguir una tercera plaça històrica.

Vuit partits invicte i quatre victòries consecutives com a local, l'última d'elles amb un altre gol agònic del prometedor davanter de 17 anys Jean Marie Dongou, han fet el filial escalar posicions fins a la vuitena posició, amb 50 punts que són ja un matalàs més que suficient per acabar el curs sense patiments.

Per això, els blaugranes van a Vigo conscients que tot i "els bons resultats, la bona imatge, de solidesa i seguretat" que han aconseguit, si volen estar de nou en el grup que encapçala la taula han de guanyar fora de casa, com ha apuntat el tècnic Eusebio.

Per això no tindrà el davanter Rodri, per acumulació de targetes, ni als defenses Montoya i Bartra, que estaran aquest cap de setmana amb el primer equip.

Unes baixes ja habituals que, lluny de ser una xacra per al filial, han permès la maduració d'altres joves promeses, com Deulofeu, Rafinha, Riverola o el prometedor lateral Balliu, que ha sabut suplir amb escreix les absències de Martín Montoya per les anomenades del primer equip.

Per la seva banda, el Celta de Vigo està obligat a guanyar aquest dissabte el filial del Barça per mantenir intactes les seves opcions d'aconseguir l'anhelat ascens directe a Primera divisió, un objectiu que passa per vèncer en els nou partits que li resten per disputar.

stats