2a divisió
Esports Futbol 08/10/2011

El Barça B es deixa dos punts a última hora al camp de l'Alcorcon (2-2)

Isaac Cuenca i Rafinha havien capgirat el gol inicial de Montañés, però un cop de cap de Quini al minut 89 ha situat l'empat definitiu al marcador

BarcelonaEl Barça B ha perdut dos punts a última hora al camp de l'Alcorcon. Els homes que entrena Eusebio Sacristán han dominat el partit i han aconseguit capgirar la diana inicial del conjunt local, per mitjà d' Isaac Cuenca i Rafinha. Però un gol al minut 89 dels madrilenys ha situat el definitiu 2-2 a l'electrònic.

El filial blaugrana ha completat un bon partit i ha estat superior en moltes facetes del joc. Però com és habitual als últims partits, l'equip que entrena Eusebio li ha faltat intensitat als últims metres, i després de remenar la pilota i marejar la defensa de l'Alcorcon, no trobava espai per fer l'última passada i posar en dificultats el porter local.

Malgrat el domini del Barça B, ha estat el conjunt madrileny el que s'ha avançat, quan Montañés ha rematat de cap una centrada des de la dreta que ha sorprès el porter Rubén Miño (22').

El gol no ha canviat la dinàmica del partit, i els blaugranes han continuat dominant el joc. I així, gràcies a una acció individual de Tello per la banda esquerra al minut 37, el futbolista ha pogut arribar a la línia de fons i centrar per l'arribada de Cuenca, que ha rematat a porteria per anotar el gol de l'empat.

Al segon temps el filial ha mantingut el domini. Amb el resultat d'empat, tots dos equips han estirat les línies per buscar el segon gol, i després d'algunes arribades, Rafinha ha pogut avançar el Barça B. El jugador ha trencat molt bé la defensa de l'Alcorcon –en una acció on els madrilenys han protestat un fora de joc, que era inexistent– i ha superat el porter en l'un contra un.

A partir d'aquí l'equip local ha buscat el gol a la desesperada, i ha deixat espais perquè els visitants poguessin sentenciar el partit. Però malgrat les bones accions de Gerard Deulofeu –que ha entrat en el segon temps–, l'equip no ha trobat la manera de foradar la porteria local.

En canvi, sí que ha trobat el camí del gol el conjunt madrileny. En una jugada per la banda esquerra, una centrada a la desesperada ha anat a parar al cap de Quini, que ha rematat una pilota bombada que ha sorprès Miño al minut 89.

Amb el 2-2, encara hi ha hagut temps perquè tots dos conjunts busquessin el tercer, i tots dos han tingut una ocasió clara per fer-ho. Però el resultat ja no s'ha mogut.