Segona Divisió
Esports Futbol 16/02/2013

El Barça B es deixa remuntar i perd contra el Ponferradina (3-2)

Deulofeu ha avançat els blaugranes, però dues errades d'Oier han facilitat la remuntada del Ponferradina, que ha empatat gràcies a un gol de Jonathan Ruiz abans del descans i ha capgirat el marcador amb dos gols d'Iván Moreno al segon temps. Deulofeu, de penal, ha tancat el marcador

N.a.

BarcelonaEl Barça B ha perdut 3-2 al Toralín contra el Ponferradina i encadena la tercera derrota consecutiva, després de perdre també contra el Guadalajara (0-1) i el Sabadell (3-2). El filial blaugrana no troba la manera de recuperar la dinàmica que el va portar a estar-se nou jornades sense perdre.

Un gol de Deulofeu, al minut 26, ha avançat en el marcador els homes d'Eusebio Sacristán, que han vist com l'equip de Lleó empatava just abans del descans, gràcies al gol de Jonathan Ruiz, que ha aprofitat una errada d'Oier per fer l'1-1. El porter blaugrana ha fet una cessió involuntària al davanter castellà, que ha xutat a plaer per batre'l.

A la represa, els locals han aprofitat l'embranzida de l'empat i, a través d'Iván Moreno i una altra errada d'Oier, han fet el 2-1. El navarrès ha calculat malament una sortida i ha deixat un refús tou a la frontal de l'àrea, perfecte perquè Moreno controlés, guanyés angle i marqués a porteria buida.

Passat el minut 60, la Ponfe ha fet el tercer per sentenciar el xoc. Ha marcat novament Iván Moreno, aquest cop després d'un contraatac que l'ha deixat sol davant Oier, que res ha pogut fer per aturar el xut del davanter.

El Barça B ha intentat reaccionar, però no ha sigut capaç de trobar forats en l'espessa i ordenada defensa lleonesa. Un penal a cinc minuts del final ha permès Deulofeu donar esperances, però l'acció del davanter de Riudarenes no ha sigut suficient. El davanter, de fet, ha vist una segona groga al temps afegit i ha marxat del camp expulsat.