Segona Divisió
Esports Futbol 09/03/2013

El Barça B derrota el Còrdova al Miniestadi (4-3)

El filial blaugrana ha encaixat dos gols en els últims minuts que han fet perillar un triomf plàcid

BarcelonaEl Barça B ha derrotat el Còrdova al Miniestadi (4-3) amb comoditat, tot i que ha acabat patint en els últims minuts per culpa de dos gols encaixats en els minuts 87 i 89.

Deulofeu, després d'una assistència de Luis Alberto, ha obert el marcador a la mitja hora de joc. El davanter andalús ha sigut l'encarregat d'ampliar diferències a la segona meitat, amb un fort xut des de la frontal de l'àrea.

Però el Còrdova no s'ha rendit i ha aconseguit retallar diferències gràcies a López Garay al minut 55. Les esperances visitants les ha tallat Dongou tres minuts més tard, amb un xut sec i creuat. A quinze minuts per al final, Araujo ha deixat el marcador amb un còmode 4-1, després d'una altra assistència de Luis Alberto.

Però el filial blaugrana s'ha adormit i ha acabat demanat l'hora. Pedro, al minut 87 i Xisco, al 89, han escurçat diferències i han posat la por al cos als aficionats del Miniestadi.