Segona Divisió
Esports Futbol 08/09/2012

El Barça B guanya amb un home menys gràcies a un gol de Luis Alberto a deu minuts del final (0-1)

El filial blaugrana ha dominat un partit que se li ha complicat quan Sergi Gómez ha vist la targeta vermella al minut 68. Luis Alberto, però, ha rematat una passada de Lobato per fer el 0-1 i donar els tres punts als d'Eusebio Sacristán

GuadalajaraEl Barça B, malgrat quedar-se amb un home menys per l'expulsió de Sergi Gómez al minut 68, ha sortit victoriós de l'estadi Pedro Escartín davant un Guadalajara que no ha sabut aprofitar la seva superioritat numèrica per estrenar el seu marcador de victòries.

Després d'un inici amb ocasions dels locals, el filial blaugrana ha començat a estirar-se i a fer-se propietari de la possessió. El domini del joc dels catalans s'ha fet aclaparador, amb Rafinha i Luis Alberto manant al centre del camp. L'equip local es limitava a intentar tallar o allunyar la pilota.

A la mitja hora, els homes de Carlos Terrazas s'han decidit a pressionar fort i més amunt els seus oponents i han aconseguit allunyar el perill creixent que planava al voltant a la seva àrea per començar un intercanvi de cops sense resultat final.

A la represa, el Guadalajara ha sorprès els visitants amb dues aproximacions inicials seguides, però no ha trigat el filial del Barça a tancar de nou els morats a la seva àrea.

Al minut 68 una passada llarga de Gaffoor deixava sol Kepa davant el porter visitant. Sergi Gómez ha fet la traveta al davanter andalús i ha estat expulsat amb vermella directa. El Guadalajara ha vist llavors l'oportunitat de guanyar el partit i s'ha abocat cap a l'àrea visitant.

Però ha estat Luis Alberto qui, a passada de Lobato des de línia de fons, ha rematat a gol una jugada aïllada dels blaugranes. El gol del Barça B, que ha acabat resistint en defensa per salvar el triomf, ha arribat en el moment en què menys ho mereixia.

Fitxa tècnica

0 - Guadalajara: Escalunya, Espín, Gaffoor, Jon Erice, Vicente (Badía, m.65), Susaeta (Cristian, m.62), César, Kepa (Azkorra, m.75), Alex Ortiz, Aitor i Alvaro.

1 - Barça B: Olazábal, Balliu, Sergi Gómez, Ilie (Gus Ledes, m.59), David Lombán, Luis Alberto, Rafinha, Kiko (Bagnack, m.75), Lobato, Araújo (Joan Román, m.66) i Grimaldo.

Gol: 0-1, m.79: Luis Alberto

Àrbitre: Martínez Munuera (Col. Valencià). Ha amonestat amb targeta groga Alvaro (52), Erice (75) i Aitor (85) pels locals. Ha expulsat Sergi Gómez (68) pel Barça B.

Incidències: Partit de la 4a jornada de la Lliga Adelante, disputat al camp 'Pedro Escartín' davant 2.900 espectadors. Abans del començament del partit, els futbolistes del Deportivo Guadalajara han lluït samarretes amb un missatge d'ànim al seu company Alvaro Zazo, lesionat.