Futbol
Esports Futbol 15/09/2013

El Barça B s'endú el 'miniclàssic' (2-0) i enfonsa el Madrid a la cua de la classificació

Sandro ha obert el marcador amb un gol de cap al minut 23 i Dani Nieto, de penal al 26, ha sentenciat. Els blaugranes han dominat i han tingut ocasions per golejar

BarcelonaEl Barça B s'ha endut el 'miniclàssic' amb molta superioritat (2-0) davant un Reial Madrid Castella que segueix sense puntuar i ocupa l'última posició de la classificació de Segona després de cinc jornades. Els blaugranes, amb 10 punts, se situen provisionalment tercers per darrere del Recreativo i el Girona.

El domini blaugrana, amo de la pilota des del començament, ha trobat premi al minut 23 quan Sandro ha fet l'1-0, en rematar amb el cap una pilota solta a l'àrea petita després d'una centrada de Joan Roman que ha rebotat en la defensa blanca. Poc després, Dani Nieto ha fet el segon de penal. Lucas Torró, entrant amb les dues cames per davant, ha fet caure l'extrem blaugrana dins l'àrea en una acció que ha sancionat l'àrbitre amb pena màxima.

Encara hauria pogut ampliar l'avantatge l'equip d'Eusebio Sacristán abans del descans, però Espinosa i Dani Nieto no han pogut batre el porter Pacheco, que ha fet dues aturades consecutives per evitar el 3-0. En la continuïtat de la jugada, el Madrid Castella ha disposat de la seva única oportunitat del primer temps, però el xut de Lucas Vázquez ha marxat desviat.

La segona meitat ha seguit amb ocasions i emoció, tot i que el marcador estava força controlat pel Barça. Els intents madridistes d'estirar-se per retallar diferències no han acabat de funcionar i, en les poques arribades que han tingut els blancs, ha respost bé Masip, segur sota pals. A vint minuts del final, Sandro ha estavellat un xut amb rosca al pal.