2a divisió
Esports Futbol 12/01/2013

El Barça B reacciona a temps i s'endú els tres punts contra el Xerez al Miniestadi (4-2)

Els visitants han capgirat el gol inicial de Deulofeu, però en un minut de rauxa, els d'Eusebio han pogut marcar dos gols i remuntar definitivament el partit

M. Molina
Deulofeu, pressionat per Manu Herrera i Albacar

BarcelonaEl Barça B ha hagut de suar de valent per superar el Xerez, un equip de la zona baixa de la classificació, que duia vuit partits consecutius sense guanyar, però que n'ha tingut prou amb dos contraatacs per posar l'ai al cor al Miniestadi (4-2).

Els blaugranes han picat primer, gràces a una genialitat de Deulofeu al minut 19. El de Riudarenes ha rebut a l'àrea, s'ha regirat, i davant l'oposició de cinc defenses ha trobat un forat al segon pal per superar el porter visitant. El filial ha tingut més oportunitats per ampliar l'avantatge, però no ha tingut sort davant la porteria visitant, on ha enviat dues pilotes a la fusta.

El Xerez estava desbordat, però al segon temps s'ha recompost i ha sabut materialitzar dos contraatacs per capgirar el marcador. Lucas Porcar, al 52' i al 59' ha estat l'autor dels gols.

Però el filial no s'ha donat per vençut i, obligat pel marcador, ha fet un pas endavant. L'equip ha recuperat l'essència del primer temps. Ha tingut el control de la pilota, l'ha mogut amb velocitat i ha acabat trencant la defensa visitant, sobretot per la banda esquerra. Espinosa (70') i Luis Alberto (71') han estat els protagonistes d'un minut màgic, on el Barça B ha aconseguit dos gols consecutius per donar-li la volta al marcador.

A partir d'aquí el Xerez ha tornat a estirar les línies i ha buscat el gol amb pilotes a l'olla, pel mateix Porcar. Però malgrat caçar-ne algunes, no ha pogut dirigir les rematades entre els tres pals. Ja al final del partit, amb els visitants llançats a la contra, Joan Román ha sentenciat el partit al 93'.