Segona Divisió
Esports Futbol 18/03/2012

El Barça B en fa prou amb tres urpades i un gran Oier sota els pals contra l'Alcorcón (3-2)

Els madrilenys han malbaratat un munt d'ocasions i han acabat posant contra les cordes al filial amb un gol de dos exblaugrana, Montañés i Saúl Bejón

BarcelonaTres urpades i un inspirat meta Oier tenir prou el Barça B per derrotar un Alcorcón (3-2), que va pagar les ocasions fallades en el primer temps, un resultat que permet al filial blaugrana deixar enrere una ratxa de quatre jornades sense vèncer, tres d'aquestes sense marcar cap gol.

Doncs tot just havien passat cinc minuts quan Kiko Femenía es va escapar per banda, assistit de manera excel·lent per Riverola, i va batre sense miraments a Manuel Herrera amb un xut creuat. Necessitava l'extrem alacantí aquest gol, el tercer del seu compte particular des de començament de curs. Irregular en el seu joc, tot i que ha aconseguit fer-se amb la titularitat, el seu pes en l'equip blaugrana encara és ínfim. Per això es va lamentar quan, un quart d'hora després, desaprofitava una ocasió calcada a la del gol.

Ho hauria agraït el seu equip, que va arribar al descans donant per bo l'espurna inicial. L'Alcorcón l'havia posat contra les cordes amb diverses ocasions cantades, però tots els camins van conduir sempre el porter Oier, en un dels seus millors partits.

El major damnificat de la seva inspiració va ser l'ariet Borja. Als deu minuts, el porter li treia un xut a boca de canó i, dos minuts després, es tornava a crèixer en un cara a cara. Fins a cinc ocasions clares van tenir els madrilenys en la primera mitja hora, sense que el porter del filial concedís treva.

Per això, més dur va ser el cop quan Sergi Roberto ampliava a 3-0 el marcador en menys d'un quart d'hora. Primer en rematar, al cor de l'àrea, una passada enrere de Deulofeu. Poc després, en fer el mateix amb un centre que va controlar amb el pit i va resoldre amb una mitjana volea letal.

Tres urpades, tres gols. I Oier, que de nou desbaratava un xut llunyà de Montañés que es colava per l'escaire. L'extrem groguet, però, va trobar la recompensa al seu bon partit quan, a quinze minuts del final, retallava distàncies amb un magnífic xut que abans d'entrar va fregar la base del pal.

Oriol Riera va enviar a la grada un minut després una pilota que només havia de empènyer a gol a l'àrea petita i amb això van semblar esfumar les esperances de l'Alcorcón, lliurat ja a les mans dels blaugrana, que permetien fins i tot deixar escapar la golejada.

I encara van estar a punt de pagar-ho car. Saül, ja en temps afegit, anotava de cap el segon per als visitants, però ja va ser massa tard per als de Juan Antonio Anquela, que veuen allunyar les seves aspiracions de agafar-se a la zona alta.

- Fitxa tècnica:

3. Barcelona B: Oier; Montoya, Bartra, Armando, Planas; Dos Santos, Sergi Roberto, Riverola (Espinosa, min.88); Deulofeu (Dongou, min.68), Kiko Femenía (Carmona, min.75) i Rafinha.

2. Alcorcón: Manu Herrera; Expósito, Bambín, Agus, Ángel Sánchez; Fernando Sales (Saül, min.60), Abraham, Mora, Montañés; Borja (Oriol Riera, min.60) i Quini (Carlos Martínez, min.69).

Gols: 1-0, min.6: Kiko Femenía. 2-0, min.49: Sergi Roberto. 3-0, min.60: Sergi Roberto. 3-1, min.75: Montañés. 3-2, min.90: Saül.

Àrbitre: Jorge Valdés Aller (Comitè castellanolleonès). Va amonestar als visitants Agus (min.29), Ángel Sánchez (min.35) i Mora (min.54).

Incidències: Miniestadi, 1.985 espectadors.