Segona Divisió
Esports Futbol 19/11/2011

El Barça B fa un viatge de set hores en autocar fins a Múrcia per mantenir la ratxa

El club ha decidit no viatjar aquest cop amb avió per un duel on Eusebio recupera a tots els seus internacionals menys a Cuenca, que continua convocat per Guardiola

Efe
2 min

BarcelonaEl Barcelona B d'Eusebio Sacristán vol prolongar contra el Múrcia la seva ratxa de punts en els últims partits, amb tres victòries i dos empats consecutius que l'han allunyat dels llocs de descens, encara que amb la sensació agredolça d'haver-se deixat empatar el passat partit amb el Girona en l'última mitja hora. Per aconseguir-hi, ahir va fer el viatge fins a Múrcia excepcionalment amb autocar i no amb avió, amb un llarg trajecte de quasi set hores.

Ja amb tots els jugadors disponibles per a la seva visita a la Nueva Condomina, el tècnic del filial no podrà comptar no obstant això amb Isaac Cuenca, de nou amb el primer equip, així com el lesionat Ilie i els descartats per decisió tècnica Balliu, Sergi Gómez, Rosell, Espinosa, Gustavo i el porter Masip. La bona notícia és la recuperació de Kiko Femenía, que ha deixat enrere les seves molèsties al genoll en les últimes setmanes, a més del motivat Rafinha Alcántara, després que el club anunciés que dilluns signarà la seva renovació fins a 2014.

El Múrcia, de la seva banda, rebrà el filial del Barça també amb el ferm propòsit de prolongar la seva bona ratxa de resultats, per a la qual cosa recupera futbolistes importants com els centrecampistes Emilio Sánchez, Galder Cerrajería i el xilè Manuel Iturra. Aquest partit arriba al conjunt grana en un moment pletòric, ja que encadena deu jornades sense perdre, i dissabte passat va guanyar per 0-1 al camp del líder de Segona, l'Hèrcules d'Alacant.

L'equip dirigit per Iñaki Alonso està per primera vegada en la temporada en llocs de promoció d'ascens, ja que és el sisè classificat amb 22 punts sumats i està a tres de la zona que permet donar el salt directe a Primera. Els murcianistes mantenen les baixes obligades per lesió del defensa Oriol Lozano, el migcampista Miguel Albiol i el davanter Kike García, així com la del mitjà Juan Aguilera, qui està sancionat.

Alonso ha dit que l'equip "s'ha d'aïllar de l'eufòria", ja que l'eufòria és l'únic que li fa por. "Sabem que ens enfrontem a un rival que ens farà córrer darrere de la pilota, perquè té molta possessió i compta amb sis o set jugadors que han debutat amb el primer equip del Barça i això són paraules majors. A més, comptarà amb tots els seus jugadors i si som capaços de guanyar la victòria tindrà més mèrit", ha afegit. El tècnic basc ha elogiat el filial blaugrana en assenyalar que "practica el futbol total i és el talent portat a la màxima expressió".

Alineacions probables:

Real Múrcia: Alberto; Molinero, Jorge, Iván Amaya, Oscar Sánchez; Iturra, Richi, Cerrajería, Sutil; Cristian García i Chando.

Barcelona B: Oier; Montoya, Bartra, Muniesa, Planas; Dos Santos, Carmona, Riverola; Rafinha, Rodri i Soriano.

Àrbitre: Jesús Gil Manzano, del comitè extremeny.

Camp: Estadi Nueva Condomina de Múrcia.

Hora: 18.00.

stats