SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/09/2013

El Barça B busca la primera victòria a domicili davant el Recreativo de Huelva

Per jugar a Huelva (21 hores, Esport3) Eusebio Sacristán ha convocat per primer cop el porter Miguel Bañuz, que substitueix Adrià Ortolà

Efe
1 min
Els jugadors del Barça B, durant un entrenament / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça B, després de la victòria en l'última jornada davant el Reial Madrid Castella (2-0), té l'objectiu de sumar la seva quarta victòria en sis partits i consolidar-se en les primeres posicions de la divisió de plata contra el Recreativo de Huelva al Nuevo Colombino (21 hores, Esport 3).

Els joves jugadors del filial blaugrana buscaran fer-se amb la primera victòria a domicili davant un rival que suma els mateixos punts que els d'Eusebio Sacristán (10) i que porta un balanç d'una victòria i un empat en els dos partits que ha disputat al seu estadi.

La novetat en la convocatòria que ha fet Eusebio és l'entrada del porter Miguel Bañuz, que substitueix l'alacantí Adrià Ortolà, que no viatja a Huelva per decisió tècnica. No han entrat a la convocatòria Adama Traore i el davanter centre Tony Sanabria, mentre que els centrals Edgar Ié i Frank Bagnack continuen treballant per recuperar-se de les seves lesions musculars.

Davant les baixes de Bagnack i Ié, s'espera que Eusebio continuï apostant per endarrerir la posició d'Ilie a l'eix de la defensa i donar continuïtat a Sergi Samper en la posició de pivot defensiu, on davant el Reial Madrid Castella va realitzar una notable actuació.

Per la seva banda, el Recreativo de Huelva busca arribar al liderat provisional amb la confiança que li ha suposat haver encadenat de tres victòries consecutives. Gràcies a aquesta ratxa el conjunt de Huelva és tercer amb 10 punts, la seva millor puntuació dels últims 13 anys i està a un punt de l'Sporting de Gijón, per la qual cosa si derrota el filial blaugrana assolirà la primera plaça de la classificació.

stats