2a DIVISIÓ A
Esports Futbol 04/11/2011

El Barça B empata a Còrdova i encadena la quarta jornada seguida sumant (1-1)

Gerard Deulofeu ha avançat els blaugranes ben aviat (5'), però el Còrdova ha despertat, ha pressionat i Borja, al 70', ha aconseguit el gol de l'empat definitiu

CòrdovaCòrdova i Barça B han empatat de manera justa en un partit que ha començat amb un aclaparador domini culer. I és que els d'Eusebio han trigat poc a desplegar el seu futbol de toc, i això ha donat els seus fruits. Ha estat als cinc minuts de joc en una elèctrica passada de Carmona que a tota velocitat ha controlat Gerard Deulefou per batre per sota Alberto García en la seva mitja sortida.

Els culers jugaven a plaer sobre la ràpida gespa del Nuevo Arcángel. Tocaven i tocaven en un rondo per tot el camp, però els blaugranes no acabaven de rematar el partit. Amb tot, el Còrdova ha tingut l'empat en les botes de Borja García, que amb una defectuosa vaselina davant Oier no ha sabut definir.

Els blaugrana han dominat clarament fins a l'equador de la primera part, per a partir de llavors començar a anar a menys a causa de diverses imprecisions que s'han convertit en concessions per als locals. Així, el Còrdova ha anat guanyant terreny i apropant-se a la porteria d'Oier.

Superada la mitja hora de joc, el Còrdova ha tingut l'empat a les botes de Patiño, però com Borja, tampoc ha sabut definir sol davant Oier amb una altra rematada que s'ha quedat en no res. D'aquesta forma el Còrdova ha crescut i ha començat a tenir la pilota, però no ha estat capaç d'igualar el marcador abans del descans.

Després del descans, els cordovesos han mantingut el domini amb el que han acabat la primera part i als onze minuts de la represa, Charles ha errat una claríssima ocasió davant d'un Oier que ha tret la pilota amb el cos en la seva mitja sortida.

El Barça B s'havia diluït totalment després de vint minuts brillants a l'inici del partit, però el Còrdova no era capaç d'aconseguir l'empat que mereixia per empenta i domini. Tant el van buscar els locals que al final han aconseguit el premi, no abans sense altre gran parada d'Oier davant Charles. Aquest cop però, el refús del porter blaugrana l'ha recollit Borja García, que a porta buida ha fet l'1-1 definitiu.

Amb l'empat, els blaugranes encadenen la quarta jornada consecutiva sumant, després de tres victòries i l'empat d'aquest divendres a Còrdova.

CÒRDOVA 1

BARÇA B 1

Còrdova: Alberto García; Fernández, David Prieto, Gaspar, Cerra (Ismael, min. 77); Borja García (Quero, min. 80), Hervás, López Garai, López Silva; Charles i Patiño (Pepe Díaz, min. 46).

Barça B: Oier; Montoya, Bartra, Muniesa, Planas; Dos Santos, Espinosa (Kiko Femenía, min. 73), Carmona (Sergi Roberto, min. 46); Rafinha, Deulofeu (Jonathan Soriano, min. 62), i Tello.

Gols: 0-1, min. 5: Gerard Deulefou; 1-1, min. 69: Borja García.

Àrbitre: Jaime Latre (Col·legi aragonès). Targetes grogues: als locals Charles, Ismael i David Prieto, i als visitants Carmona, Kiko Femenía, Armando i Sergi Roberto.