SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/09/2012

El Barça B suma la quarta victòria consecutiva contra l'Hèrcules (0-3)

El domini del filial blaugrana durant els noranta minuts ha estat total i Luis Alberto, al minut 71, ha obert el camí del triomf per als homes d'Eusebio Sacristán

BarcelonaEl Barça B ha sumat la quarta victòria consecutiva a la Lliga Adelante i ja suma 12 punts. Després de perdre els dos primers partits de la temporada (Almeria i Madrid Castilla) els deixebles d'Eusebio Sacristán s'han fet forts a casa i a fora.

Aquest dissabte han sumat tres punts més en un estadi complicat, el Rico Pérez d'Alacant. L'Hèrcules, més experimentat, no ha pogut seguir el ritme del Barça B, que des de l'inici ha estat molt superior als locals. Rafinha ha estat qui ha portat la batuta de l'equip i amb les seves conduccions a l'àrea ha creat molt de perill.

Tot i el domini, el primer temps ha acabat amb empat a zero. En el segon temps, però, l'Hèrcules ha fet recular el Barça, però ha estat un miratge. Els catalans han tornat a prendre la iniciativa i al minut 70 els ha arribat el premi. Luis Alberto ha fet el 0-1 (71') en una jugada embolicada dins de l'àrea que ha començat Dongou. Lobato ha fet una passa extra i Luis Alberto, superant el defensa i el porter, ha fet el primer gol.

A mesura que han passat els minuts el Barça s'ha sentit encara més còmode i Lombán en un penal sobre Luis Alberto ha fet el 0-2 (87') i Espinosa el 0-3 definitiu ja al minut noranta.