2a divisió
Esports Futbol 15/05/2011

El Barça B es deixa remuntar dos gols d'avantatge i acaba caient contra Las Palmas per 3-5

Els de Luis Enrique, qua guanyaven 3-1, han vist com els visitants marcaven quatre gols de manera pràcticament consecutiva i s'emportaven els 3 punts del Miniestadi

Redacció
2 min
Jonathan Soriano, el màxim golejador blaugrana, en acció davant del Girona.

BarcelonaEl Barça B ha acabat perdent contra Las Palmas un partit que anava guanyant per 3-1. Els de Luis Enrique han vist com els visitants marcaven quatre gols de manera pràcticament consecutiva i han acabat emportant-se els tres punts del Miniestadi.

Aquest resultat, vertiginós, dóna ales als canaris, ja que havien vingut a Barcelona buscant una victòria que els acostés a la permanència. Un marcador que s'han adjudicat gràcies a les nombroses baixes blaugranes, que han fet que a l'equip, li faltés verticalitat, control i contundència.

Las Palmas, per mitjà de Sergio Suárez, ha tingut la primera ocasió del partit. Però el primer gol l'han anotat els blaugranes, per mitjà de Muniesa, en una jugada embolicada. Els visitants han reaccionat i han empatat gràcies a Ruyman Hernández. El partit estava boig i en la següent acció s'ha tornat a avançar el Barça B gràcies a Jonathan Soriano.

La passivitat en defensa ha estat la responsable del segon gol, i també del tercer de l'equip filial. En aquest cas, obra de Tello, després d'una jugada personal d'Edu Oriol (3-1).

Però amb aquest marcador Las Palmas ha reaccionat. Viera ha escurçat distàncies de penal, i Sergio Suárez ha empatat just abans del descans, en una jugada on els visitants han provat fins a tres ocasions de rematar a porteria -aconseguint-ho en aquest tercer intent-.

Després del descans el Barça B ha sortit adormit, i Viera, amb dos gols, ha aconseguit capgirar el marcador, anotar el seu hat trick i donar els tres punts al seu equip (3-5).

Luis Enrique ha fet sortir Nolito, en busca de l'empat, però la defensa visitant ha estat molt activa i ha impedit que els culers poguessin anotar cap més gol.

Barça B 3 - Las Palmas 5

BARÇA B: Miño; Balliu (Nolito, min.62), Sergi Gómez, Muniesa, Planas; Carmona (Víctor Vázquez, min.46), Ilie, Espinosa; Edu Oriol, Tello (Saúl, min.70) i Jonathan Soriano.

LAS PALMAS: Barbosa; Pignol, David García, Samuel, Ruyman Hernández; Sergio Suárez (Aytami, min.70), Adrián Pollo (Juanpe, min.58), Vicente, Quero; Javi Guerrero i Jonathan Viera (Mauro Quiroga, min.80).

GOLS: 1-0, min.12: Muniesa; 1-1, min.22: Ruyman Hernández; 2-1, min.24: Jonathan Soriano; 3-1, min.33: Tello; 3-2, min.38: Jonathan Viera; 3-3, min.45: Sergio Súarez; 3-4: min.46: Jonathan Viera; 3-5, min.56: Jonathan Viera.

ÀRBITRE: Jaime Latre (aragonès). Targetes grogues a Edu Oriol (min.21), Vicente (min.65), Ruyman Hernández (min.81), Javi Guerrero (min.82).

ESTADI: Miniestadi, 2.738 espectadors.

stats