2a divisió
Esports Futbol 12/03/2011

El Barça B ofega el Nàstic (4-0)

El filial blaugrana ha dominat durant tot el partit i ha aconseguit anul·lar el conjunt que entrena Juan Carlos Oliva, que amb prou feines ha arribat a la porteria local

Jonathan Soriano va aconseguir ahir dos gols més, i ja n'ha fet 18 aquesta temporada amb el filial.

BarcelonaEl Barça B ha tornat a fer una demostració de força i, amb quatre gols, ha superat el Nàstic en un derbi català que ha estat a punt de suspendre's per la intensa pluja que ha caigut a Barcelona durant tot el dia. El filial blaugrana ha dominat durant tot el partit i ha aconseguit anul·lar el conjunt que entrena Juan Carlos Oliva, que amb prou feines ha arribat a la porteria local.

El primer gol, obra de Jonathan Dos Santos, ha arribat al quart d'hora de joc. El jugador ha recollit una assistència de Nolito per superar el porter arribant des de la segona línia. El Nàstic ha intentat reaccionar amb tímides arribades de Gerardo i Xisco, però no ha aconseguit marcar. Sí que ho ha fet el Barça B, gràcies a Jonathan Soriano, que ha rematat des de la frontal un córner servit per Nolito (34').

El segon temps ha començat amb un Nàstic molt ofensiu, que ha buscat remuntar el marcador, però que ha hagut de prendre molts riscos en defensa. Ho ha aprofitat Dos Santos per, després d'una assistència deliciosa de Thiago, anotar el 3-0 als quatre minuts de la represa.

I al minut 11 de la segona part, Fuster ha comès penal sobre Montoya, que ha transformat Jonathan Soriano (4-0). Amb aquest gol, el 19è a la lliga, el jugador del Pont de Vilomara se situa pitxitxi de la divisió de plata.

Amb el partit totalment sentenciat, el Nàstic ha continuat buscant la porteria rival per, com a mínim, anotar el gol d'honor, encara que sense èxit. Ha estat a punt de fer-ho en una desmarcada de Morán, aturada amb falta per Muniesa i que ha significat l'expulsió del jove blaugrana al ser l'últim defensa. Però encara que els blaugranes han jugat els últims vint minuts amb un jugador menys, el marcador ja no s'ha mogut.

Barça B 4 – Nàstic 0

BARÇA B: Oier; Montoya (Ilie, min.59), Bartra, Muniesa, Abraham; Fontàs, Thiago, Dos Santos; Edu Oriol (Saúl, min.68), Nolito (Benja, min.62) i Jonathan Soriano.

NÀSTIC: Rubén Pérez; Xisco Campos, Mairata, Sergio, Fuster; Felipe, Seoane, Bergatiños, Morán (Miki Martínez, min.72); Gerardo (Eloy Gila, min.58) i Powel (Álvaro Rey, min.66).

GOLS: 1-0, min.16: Dos Santos; 2-0, min.34: Jonathan; 3-0, min.49: Dos Santos; 4-0, min.58: Jonathan;

ÀRBITRE: Mariscal Sánchez (col·legi andalús). Targeta vermella a Muniesa (min.73). Targetes grogues a Thiago (min.18), Sergio (min.61) i Jonathan Soriano (min.63).

ESTADI: Miniestadi, 1.643 espectadors.