SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/10/2011

El Barça B supera el Nàstic per la mínima (1-0)

Els homes d'Eusebio Sacristán han superat el conjunt tarragoní amb un solitari gol de Carmona en els minuts finals de la primera part. Els granes han ofert molt poc futbol

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça B ha culminat una setmana perfecta, en què ha sumat nou punts en menys de set dies, en vèncer avui el Nàstic de Tarragona (1-0), resultat que enfonsa els granes a la cua de la taula i posa el seu tècnic en entredit.

Poc ha ajudat que el Nàstic renunciés a l'esfèric, tancat enrere i abandonant Powel a la seva sort. Davant tal plantejament, ningú no podia imaginar que Juan Carlos Oliva s'estigués jugant el futur amb els dies, potser les hores, comptades. No és que els granes sortissin a defensar. Simplement, no tenien res per oferir.

Tot i així, quan el Barça més enyorava Deulofeu i Cuenca, amb el primer equip, un mal refús dels centrals tarragonins, destorbats per Rafinha, ha derivat en una pilota morta a l'àrea. Del no-res va aparèixer Carmona, que sense pietat va afusellar Rubén (1-0, m.40).

Ha fet la sensació que després del descans l'equip grana avançava les seves línies, però res més lluny que un simple miratge. Els d'Eusebio, comandats en tot moment per un més encara inspirat Carmona, han començat a desplegar les seves millors armes.

Però l'alegria més gran de la tarda al Miniestadi l'ha donat Soriano quan ha saltat a la gespa a falta de quinze minuts. Desbordant motivació pel seu dilatat retorn, el pitxitxi del curs passat a Segona ha fregat el gol dues vegades.

stats