SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/09/2012

El Barça B segueix la seva escalada i supera el Ponferradina (2-1)

El filial blaugrana ha remuntat el gol inicial de Yuri al minut 12 de partit i suma tres punts més que el situen a la part alta de classificació

BarcelonaEl Barça B ha superat aquest dissabte el Ponferradina per 2-1 i ha sumat tres punts més que el situen a la part noble de la taula amb 9 punts. Els homes d'Eusebio Sacristán, que han començat perdent, han sabut remuntar per endur-se el triomf.

El matiner gol del visitant Yuri, al 12 de partit, ha estat respost al minut 37 per Luis Alberto. El jugador sevillà ha executat magistralment un llançament de falta des de la frontal i ha situat l'1-1 al marcador. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

En el segon temps el Barça ha estat superior a l'equip lleonès, que tan sols ha inquietat la porteria d'Oier en els darrers minuts quan s'ha bolcat a l'atac. Mostra de la superioritat inicial de la segona part ha estat el gol de Lobato, que al minut 53 ha situat el 2-1 definitiu.