2a divisió A
Esports Futbol 09/12/2011

El Barça B torna a la realitat davant l'Almeria després lluir-se a la Lliga de Campions

El filial blaugrana rep l'Almeria (21 hores, Gol T, Canal+ Liga) amb la intenció de tornar a recuperar la ratxa de partits sense perdre que es va tallar contra l'Elx

Efe
2 min
Jonathan Soriano ha aconseguit els dos gols del Barça B contra el Celta. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça B, després d'una setmana en la qual vuit dels seus jugadors han participat en la golejada del primer equip a la Lliga de Campions, tornarà aquest divendres a la realitat davant l'Almeria (21 hores, Gol T, Canal+ Liga), un altre equip de la zona alta.

La dura derrota davant l'Elx de la setmana passada (3-0) ha frenat en sec la ratxa de vuit partits invicte del filial blaugrana i la seva escalada en la classificació, un objectiu que ara haurà d'avaluar davant l'Almeria i, en la pròxima jornada, contra el Valladolid. Però, malgrat aquesta ensopegada, els jugadors del filial han rebut aquest dimarts una injecció de moral amb la participació de diversos d'ells en l'exhibició davant el BATE Borisov a la Lliga de Campions. Precisament, dos dels golejadors d'aquest partit, el lateral Martín Montoya i l'interior Sergi Roberto, no es van entrenar dijous per molèsties arran d'aquest partit i són dubte davant l'Almeria.

L'Almeria viatja a Barcelona amb el repte de tallar la seva ratxa de quatre partits sense guanyar i aferrar-se així a la zona noble de la taula, on és cinquè, a cinc punts del primer, l'Hèrcules. El tècnic blanc-i-vermell, Lucas Alcaraz, ha qualificat el Barça B com un rival "de categoria superior", davant del qual curiosament els d'Almeria han rendit bé, llevat en la cita de fa dues jornades contra el Depor (3-1) a La Corunya, i ara estan obligats a reaccionar després de dues derrotes seguides fora i dues ensopegades a casa.

Així, l'Almeria arriba al Miniestadi disposat a treure un triomf davant un rival que, com han reconegut els andalusos tota la setmana, serà complicat, sobretot si es té en compte la imatge donada a la Lliga de Campions per la gran majoria dels qui aquest divendres poden ser titulars

stats