2a divisió
Esports Futbol 12/05/2011

El Betis, nou equip de 1a divisió

L'equip que entrena Pepe Mel ha aconseguit l'ascens aquesta jornada intersetmanal després de derrotar el Tenerife (3-1) i distanciar-se a 13 punts del 3r classificat quan només en queden 12 en joc. D'altra banda, l'Albacete i la Ponferradina ja han perdut matemàticament la categoria de plata.

Redacció
1 min
Una aficionada celebra l'ascens del Betis

BarcelonaEl Betis ja és matemàticament equip de Primera Divisió per a la propera temporada. L'equip que entrena Pepe Mel ha aconseguit l'ascens aquesta jornada intersetmanal després de derrotar el Tenerife (3-1) i distanciar-se a 13 punts del 3r classificat quan només en queden 12 en joc. D'altra banda, l'Albacete i la Ponferradina ja han perdut matemàticament la categoria de plata.

El Betis lidera la classificació de 2a amb 76 punts, mentre el Rayo Vallecano és segon, amb 72. Els dos primers llocs donen accés directe a la màxima categoria del futbol espanyol, mentre els quatre següents (del 3r al 6è, ambdós inclosos) juguen la promoció d'ascens.

De totes maneres, només els andalusos tenen assegurat l'ascens, ja que per la segona posició continuen lluitant per l'ascens directe, a part del Rayo, el Granada i l'Elx (63 punts); Celta (62); i Valladolid (60). El Barça B, al ser un equip filial, no pot aspirar a l'ascens malgrat tenir actualment 62 punts.

De les quatre places de descens a 2a B, dues ja estan decidies: el cuer i el penúltim, Albacete i Ponferradina, respectivament; tots dos amb 29 punts.

stats