Segona Divisió
Esports Futbol 11/02/2012

Deulofeu i Rafinha demanen pas (4-0)

El Barça B acumula tres victòries consecutives al Miniestadi, on aquest dissabte ha superat el Cartagena

Efe
1 min

BarcelonaArriben temps de relleus al Miniestadi. Amb alguns dels seus millors homes en el primer equip, una nova generació demana pas al Barça B, que liderat per l'agudesa de Deulofeu i el talent de Rafinha, ha sentenciat aquest dissabte un feble Cartagena (4-0) perseguit pel descens.

Fa ja diverses jornades que les nombroses baixes que afecten el primer equip blaugrana obliguen el tècnic Eusebio Sacristán a confeccionar el seu esquema sense alguns dels seus pilars.

Lluny de ser una cosa transitòria, el club ja ha anunciat que Dos Santos, Montoya, Bartra i Muniesa passaran a ser membres de la plantilla de Pep Guardiola en el pròxim curs, cosa que se suma a les trucades habituals a Tello i Sergi Roberto. Hi ha un canvi de cicle en el filial i davant el Cartagena es va començar a intuir el seu futur.

Tres victòries consecutives acumula el filial blaugrana a casa. Tres, les mateixes jornades que porta el Cartagena sense puntuar.

Barça B, 4: Masip; Montoya, Armando, Bartra, Planas; Muniesa, Rafinha, Riverola (Espinosa, min.65); Tello, Femenía (Lobato, min.58) i Rodri (Dongou, min.85).

Cartagena, 0: Reina; Gaspar, Abraham Paz, Josemi (Cleber, min.70), Kijera; Mariano Sánchez, Collantes, Álvaro (Dimas, min.57), Héctor Font (Raimondi, min.57), Lafuente; i Braulio.

Gols: 1-0, min.2: Deulofeu. 2-0, min.44: Muniesa. 3-0, min.90: Rafinha. 4-0, min.90+: Deulofeu.

Àrbitre: Alfonso Pino Zamorano. Ha amonestat al local Rodri (min.48) i als visitants Braulio (min.30), Lafuente (min.40), Héctor Font (min.42), Álvaro (min.54), Dimas (min.78) i Kijera (min.84), i ha expulsat per doble amonestació al visitant Mariano Sánchez (min. 42 i 67)

Incidències: Partit de la vint-i-quatrena jornada de Segona Divisió, disputat al Miniestadi del FC Barcelona davant 1.563 espectadors.

stats