Segona Divisió
Esports Futbol 24/03/2012

El Girona no alleuja la seva situació amb un empat a Cartagena (1-1)

L'equip gironí ha marcat en la seva primera arribada perillosa a l'àrea contrària, quan Coro ha rematat de cap a la xarxa després d'un centre d'Acuña

El Cartagena i el Girona han empatat a un gol a l'estadi Cartagonova, un resultat que complica la situació de tots dos en la lluita per la permanència a Segona Divisió i que ha estat just d'acord amb allò fet pels dos equips, tot i que han estat els locals els que més han buscat la victòria.

El quadre gironí ha marcat en la seva primera arribada perillosa a l'àrea contrària, quan Coro ha rematat de cap a la xarxa després d'un centre d'Acuña per inaugurar el marcador i posar encara més dubtes en un Cartagena que sol ha estat capaç de guanyar un partit en les nou últimes jornades.

El matiner gol ha fet reaccionar als de Carlos Ríos, que s'han fet amb el comandament del partit i han generat una mica de perill. La seva ocasió més clara ha arribat a pilota parada, amb una falta que Collantes ha estavellat al pal. El propi Collantes ha establert l'empat abans del descans aprofitant un bon servei de Salva Chamorro.

Després del descans, el joc s'ha reprès amb una clara ocasió que ha desbaratat Juanma, porter blanc-i-negre, davant Coro i després ha estat Acuña qui ha rematat al pal amb el porter local ja batut.

No obstant això, superats aquests primers minuts del segon acte, el domini ha tornat a correspondre al Cartagena davant un rival atrinxerat en defensa i conformant-se amb l'empat, cosa difícil d'entendre tenint en compte que es troba a sis punts dels llocs que donen la permanència.

La incertesa s'ha mantingut fins al final, encara que les ocasions més clares han estat per als locals. Salva Chamorro, Raimondi i Collantes han estat prop de fer el 2-1, mentre que els de Josu Uribe ja no han tornat a arribar amb perill a l'àrea local.

Cartagena, 1: Juanma; Manolo Gaspar, Chus Herrero, Abraham Paz, Manu Torres; Mariano Sánchez, Dimas, Collantes, Lafuente (Toni Moral, minut 64); Braulio (Héctor Font, minut 54) i Salva Chamorro (Raimondi, minut 77).

Girona, 1: Dani Mallo; Juanlu (Migue, minut 82), Tortolero, Marcos Tébar, David García; Ballini, Dorca, Coro, Jandro (Moha, minut 69); Acuña i Goiría (Saizar, minut 71).

Gols: 0-1. Minut 7: Coro. 1-1. Minut 39: Collantes.

Àrbitre: Jorge Valdés Aller, del comitè castellanolleonès. Ha mostrat la targeta groga als locals Mariano Sánchez, Dimas i Manu Torres als visitants Goiría i Acuña.

Incidències: Partit corresponent a la trentaunena jornada de la Lliga a Segona Divisió que s'ha disputat a l'estadi Cartagonova de Cartagena davant uns 7.000 espectadors.